Je možné, že som urieknutá?
Ahojte bábiky prepáčte že tak neskoro večer ale v poslednej dobe mi býva často zle či už psychicky fyzicky nič vážne inak by som išla k lekárovi , kamošku napadlo či niesom urieknuta ja v také veci verím lenže sa v nich nevyznám skúšala som to s vajcom keď som sa ním potrela rozbila ho vytvorila sa ako keby pavučina vraj to značí silne urieknutie aký máte názor
Je rok 2025….nic ako urieknutie neexistuje. Kamoska je sibnuta.
Ak máš psychické problemy, skús pár sedeni u psychologicky
Vajcom? To je novinka? Zatiaľ som čítala len pomočenej plienke.
Naozaj veríš viac vajcu ako lekárom? Vyhľadaj ich, pomôžu.
@anonym_autor o vajci som teda ešte nepočula
"...mi býva často zle či už psychicky fyzicky nič vážne inak by som išla k lekárovi......"
psychicky fyzicky zle je dosť všeobecný popis,nekonkrétny...
@anonym_autor
nie si urieknuta, mascmozno malo vitamínov a minerálov. Dr predpise v ideálnom pripade par infúzie na doplnenie a budeš v pohode.
Takéto veci vzfy najskôr ries s kakaom a až potom polemizuj o urieknutiach a podobne.
Ak chces, uvar si čaj s cistca, je to bylinka, neuškodí - to pre svoj dobrý pocit.
A verím rôznym veciam ale fakt ries najskôr dr a nie ostatné.
@anonym_autor
nie si urieknuta, mascmozno malo vitamínov a minerálov. Dr predpise v ideálnom pripade par infúzie na doplnenie a budeš v pohode.
Takéto veci vzfy najskôr ries s kakaom a až potom polemizuj o urieknutiach a podobne.
Ak chces, uvar si čaj s cistca, je to bylinka, neuškodí - to pre svoj dobrý pocit.
A verím rôznym veciam ale fakt ries najskôr dr a nie ostatné.
@svetlonos Prepáč, ale si ma pobavila 😉 takéto veci riešiť s kakaom? 😁
@anonym_autor vyrieš reálne veci, ktoré sa dajú dokázať a naozaj existujú všade na svete.
Alergie, magneticku rezonanciu, či nemáš nádor, či nemáš problém s plucami, obličkami, pečenou,
citlivost na niektoru stravu, atd
Počuj bábika. Aj ja som bola takto urieknutá... a čuduj sa svete, chýbalo mi železo, mala som málo hemoglobínu a psychicky aj fyzicky ma to veľmi ovplyvňovalo. Čiže nehľadaj za všetkým proces urieknutia. To sa robilo kým nebola diagnostika a ľudia nevedeli logicky prísť na to, čo im je, tak to považovali za urieknutie. Inak vieš, že aj rakovina v tom čase sa považovala za tzv. "porobenie"? Bábika..
Počuj bábika. Aj ja som bola takto urieknutá... a čuduj sa svete, chýbalo mi železo, mala som málo hemoglobínu a psychicky aj fyzicky ma to veľmi ovplyvňovalo. Čiže nehľadaj za všetkým proces urieknutia. To sa robilo kým nebola diagnostika a ľudia nevedeli logicky prísť na to, čo im je, tak to považovali za urieknutie. Inak vieš, že aj rakovina v tom čase sa považovala za tzv. "porobenie"? Bábika..
@anonym_da8255 haha, presne. moju tetu večne niekto v autobuse uriekol - " až také zlé mu z očú išlo ", večne ju brucho bolelo, 'žáha pálila', ale že jedla samé mastné majonezove veci, to vôbec s tým nesuviselo.
@anonym_autor kup si pestrec sypany caj napzsti vsnu vyluhuj a okupaj sa
@anonym_autor A s cim vsetkym si to este skusala, vyzera to na dobry matros😉
@anonym_autor Urieknutie zruší tým, že večer zješ tabuľku mliečnej čokolády a na to vypiješ fľašu vaječného koňaku. Ráno už nebudeš mať problém s urieknutím. Minimálne dovtedy, kým ti zmizne opica.
@anonym_autor Urieknutie zruší tým, že večer zješ tabuľku mliečnej čokolády a na to vypiješ fľašu vaječného koňaku. Ráno už nebudeš mať problém s urieknutím. Minimálne dovtedy, kým ti zmizne opica.
@chrobak7
páni atrakcie si mi akurát chute narobil! Ešte minimalne rok nemám nárok 😂
@anonym_autor urieknutie existuje robia to hlavne ľudia čo Vám závidia. Napíšte mi aj ja som mala podobný problém.

že ti dobre je...