Je možné získať späť zálohu z autoškoly?
Ahoj. V januári som sa prihlásila do autoškoly,poslala formality a chýbala mi už len prehliadka od lekára. Že stačí zatiaľ poslať zálohu. (200€) Na začiatku februára ma kontaktovali z autoškole,že by som si už mala vybaviť zdravotnú prehliadku či som alebo nie som spôsobilá,lebo že už zbierajú nakomplet prihlášky a na konci februára sa bude otvárať kurz a budú ma kontaktovať. Lekára som mala vybaveného v podstate hneď. Koniec februára a mne nikto nevolal.
Volám tam a zas mi povedali, že až v polke marca ma budú kontaktovať.
Už je aký dátum a opäť nikto nevolal.
Mám chuť sa na nich vykašľať a nájsť si inú. Myslíte si, že záloha mi patrí? Ďakujem!
Robila som autoškolu minulý rok. Dali nám papiere k obvodnej a keď boli pozbierané všetky potvrdenky od žiakov tak sa začal kurz,na prvej hodine teórie sme museli dať min.poplatok 150e. Kým neprebehla úvodná hodina,nikto žiadny poplatok dávať nemusel.
Ja som posielala prihlášku aj zvyšok do mailu, všetko som mala vykomunikovane s danou autoškolou a v deň kurzu, že tie formality podpísané už len odovzdám a zvyšok peňazí sa doplatí potom. Záloha, prihláška vybavené v januári
Začiatok februára od nich telefonát, že si mám vybaviť lekára. Promptne som to vybavila,doposlala.
Reálne čakám od nich na sľúbený telefonát,kedy akože začneme. Ak by mi zavolali v pondelok, že kurz sa otvára v utorok,tak to považujem za veľmi neseriózne z ich strany, nakoľko mám takú prácu,kde nemôžem zo dňa na deň povedať,teraz nemôžem prísť
@laskonka_lasky nezačala, ale na stránke majú napísané, že sa stŕha za nachystané pomôcky alebo za čo
A čo tak im napísať mail, že odstupujes od zmluvy a žiadaš späť zálohu, nakoľko kurz mal začať vo february?
@kavasmliekom zmluvu som žiadnu nepodpisovala
Budem tam opäť zajtra volať len sa bojím že mi povedia že na krátku zálohy nemám nárok
Nejde mi to opraviť * vratku zálohy
Zmluvu si nepodopisala ziadnu ? Takze vlastne nemas ani doklad o tom, naco vlastne bola pouzita zaloha, to je zvlastne
Tak si nemala nikomu nič zaplatiť. Aspoň je to známa autoškola, či tiež nejaký pofiderny inštruktor?
@kavasmliekom áno u nás v meste je to známa autoškola

Pokiaľ si ešte nezačala teóriu tak samozrejme. Reálne si v tej autoškole nebola..