icon

Je niekto z východného Slovenska ochotný priviezť umývačku riadu z Ikei?

zuzanka66
1. feb 2023

Ahojte náhodou nemávate cestu Bratislava- Vychod (Prešov napr a okolie) a mali by ste cestu do ikeii ? Mám kupón (dosť veľká suma na to aby prepadol 😩) ktorý sa dá použiť iba pri osobnej kupe . Taktiež sa neda využiť áni keď chcem zaplatiť dopravné služby 😰 samozrejme zaplatim dopravné náklady 🙏🙏🙏

mimka1402
1. feb 2023

@zuzanka66 Skus napísať do skupín čo riešia odvoz z východu do Bratislavy ale úprimne to nejde len o dopravné náklady ale o ten čas tam stráviť atď...

martul
1. feb 2023

@zuzanka66 Existujú firmy, čo sa zaoberajú prepravou. Umývačka je dosť veľká na to, aby ti to niekto len tak zobral.

kozova87
1. feb 2023

No tá doprava ťa predpokladâm výjde drahšie ako ten kupón

nedielka
1. feb 2023

mne tak priviezli umyvacku z ikey z BA do ZA..PREPRAVNA SPOLOCNOST Z PRESOVA. preprava vobec nebola draha, do 20eur

kubkovamama
1. feb 2023

@zuzanka66 skús na FB skupina IKEA

zuzanka66
autor
1. feb 2023

@nedielka a vieš mi odporučiť konkrétnu ktorá ti ju priviezla ? Ďakujem 🙂

lucka_ke
1. feb 2023

kupón predaj v IKEA skupinke a umývačku si kúp v Prešove

gabika0825
2. feb 2023

@zuzanka66 neviem odkial z východu si, ale viac sa ti oplatí ísť do Ikei do Poľska podľa mna to máš určite bližšie a ceny sú neporovnateľné. A na tom odvoze z ba prerobiš + ten človek si ru umývačku musí aj naložiť do Toho auta, to tiež je nejaká námaha nejaká robota okolo toho. Čiže skôr by som išla do toho Poľska byt tebou

nedielka
2. feb 2023

@zuzanka66 Vyza Express , ale neviem, či ešte funguju

gertrudaosem
2. feb 2023

@zuzanka66 spravte si výlet do BA a kúpte to