icon

Je podľa vás október problemový mesiac?

savoya
2. okt 2019

Niekde som od jednej numerologicky citala ze mesiac oktober pritahuje problemy vdaka nule.
Tak co sa stalo mne ,celych 9 mesiacov prebehlo plynule nemala som ziadne starosti ani problemy.
Poslala som balik koncom septembra na dobierku v hodnote 550 eur.
1.oktobra som dostala telefonat ze harmonika v baliku prisla rozbita a nefunkcna.Samozrejme som bola nahnevana lebo poskodenie sposobila posta ktora s balikom nepatrne zaobchadzala.
Druha vec co sa mi stala v ten isty den rozbil sa nam v dome bojler a netecie tepla voda.Nooo pekny zaciatok oktobroveho mesiaca.

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2019

@savoya mesiac oktober za Tvoje problemy nemoze.

veronikaszabova
2. okt 2019

@savoya pokial tomu veris, tak OK. No podla mna si to len nahovaras 🙂
Oktober je mesiac ako kazdy iny.

sisa_s
2. okt 2019

Slovenska posta ma oktober cely rok potom

savoya
autor
2. okt 2019

Dakujem za mile komentare 😜😜😜

buba24
2. okt 2019

Tak aby si nebola sama aj mne sa zdá október nanič.

savoya
autor
2. okt 2019

Bola by som rada keby ste mi napisali nepodarene zazitky ,ktore sa Vam v oktobri udiali.

marcelkaemmka
2. okt 2019

Ja som citala zas u jednej numerologicky ze mesiac oktober je najlepsi lebo vdaka nule pritahuje vsetko pozitivne neuveris snazili sme sa roky o babatko rano mi bolo zle a tak som si urobila test a chapes 2 ciarky tam boli a to este nic potom niekto zazvonil a to postarka doniesla sek ze som v loterii vyhrala milion joj a to je do vecera este daleko co vsetko ma este caka 🤣

sissy27
2. okt 2019

@savoya drahé krehké veci sa neposielajú na dobierku slovenskou poštou, keď tak sa pripláca za službu "krehké", kedy aj pošta nesie zodpovednosť za zničenie zásielky. O tom, že to treba naozaj poriadne zabaliť, ani nehovorím.
Bojler sa ti pokazí kľudne hociktorý deň, nečaká na október. Niektorým sa v pohode pokazí aj napríklad 23.decembra.
Keďže je len 2.október, tak sa mi nestihlo stať nič nepríjemné, a ak sa stane, tak to určite nebude kvôli októbru.

lenka2710
2. okt 2019

@savoya neviem, pre mňa bol október krásny mesiac, ja som sa narodila v októbri, naša malá sa nám narodila tiež v októbri, celkovo mam rada jeseň a október je pre mňa naozaj farebny mesiac 😁 ale minuly rok dostal muž infarkt, v októbri! Ale zas neverím že za to môže práve mesiac, stalo sa a mohli sa to stat skôr či neskôr, našťastie prišlo sa na to včas a nemalo to žiadne vážnejšie následky

katpizur
2. okt 2019

Podla mna oktober vobec za tieto veci nemozu. Vsetko je to o tom ako my k veciam pristupujeme. Ako ich vnimame a podobne. To sa ti mohlo stat barskedy

0silvia0
2. okt 2019

@savoya no moja dcéra zabudla včera vo vlaku jednu vec, takže ona za to nemôže, že je zábudlivá, môže za to október! Fajn nájsť takéhoto vinníka😎

mareka49
2. okt 2019

Isto aj pan Gott "cakal" aby odisiel v tomto mesiaci..
Oktober je desiaty mesiac v kalendari. Tot vsio

luba41
2. okt 2019

tak pre mna začal oktober tento rok naozaj velmi smutne..včera som "stratila" niečo v živote, čo so mnou bolo 11 rokov... 😢
@savoya

savoya
autor
2. okt 2019

@mareka49 Hlavne pre jeho manzelku Ivanku bude oktober kazdym rokom smutny.

simca06022011
2. okt 2019

Určite nie, pre mňa je napr október super mesiac 😁

barborka291
2. okt 2019

@savoya ja som sa v oktobri presne dnes pred 9 rokmi vydala a dnes som uz tyzden STASTNE rozvedena 😂😂😂

kotulicek
2. okt 2019

@savoya dcéra spadla rozbyla bradu boli sme šiť, brat zle natankoval namiesto nafty benzin, keď som ho odtahovala tak som skubla do Zákruty že mi volant rozbil usta. A ďalšej dcére som našla v zadku mrle. Manžel dostal silnú infekciu v praci na vajca (pracuje na stavbe a ten záchod ) všetko sa.to prevalilo včera 😊😊 a ešte ma aj všetci poriadne deti