Je podľa vás október problemový mesiac?
Niekde som od jednej numerologicky citala ze mesiac oktober pritahuje problemy vdaka nule.
Tak co sa stalo mne ,celych 9 mesiacov prebehlo plynule nemala som ziadne starosti ani problemy.
Poslala som balik koncom septembra na dobierku v hodnote 550 eur.
1.oktobra som dostala telefonat ze harmonika v baliku prisla rozbita a nefunkcna.Samozrejme som bola nahnevana lebo poskodenie sposobila posta ktora s balikom nepatrne zaobchadzala.
Druha vec co sa mi stala v ten isty den rozbil sa nam v dome bojler a netecie tepla voda.Nooo pekny zaciatok oktobroveho mesiaca.
@savoya pokial tomu veris, tak OK. No podla mna si to len nahovaras 🙂
Oktober je mesiac ako kazdy iny.
Slovenska posta ma oktober cely rok potom
Dakujem za mile komentare 😜😜😜
Tak aby si nebola sama aj mne sa zdá október nanič.
Bola by som rada keby ste mi napisali nepodarene zazitky ,ktore sa Vam v oktobri udiali.
Ja som citala zas u jednej numerologicky ze mesiac oktober je najlepsi lebo vdaka nule pritahuje vsetko pozitivne neuveris snazili sme sa roky o babatko rano mi bolo zle a tak som si urobila test a chapes 2 ciarky tam boli a to este nic potom niekto zazvonil a to postarka doniesla sek ze som v loterii vyhrala milion joj a to je do vecera este daleko co vsetko ma este caka 🤣
@savoya drahé krehké veci sa neposielajú na dobierku slovenskou poštou, keď tak sa pripláca za službu "krehké", kedy aj pošta nesie zodpovednosť za zničenie zásielky. O tom, že to treba naozaj poriadne zabaliť, ani nehovorím.
Bojler sa ti pokazí kľudne hociktorý deň, nečaká na október. Niektorým sa v pohode pokazí aj napríklad 23.decembra.
Keďže je len 2.október, tak sa mi nestihlo stať nič nepríjemné, a ak sa stane, tak to určite nebude kvôli októbru.
@savoya neviem, pre mňa bol október krásny mesiac, ja som sa narodila v októbri, naša malá sa nám narodila tiež v októbri, celkovo mam rada jeseň a október je pre mňa naozaj farebny mesiac 😁 ale minuly rok dostal muž infarkt, v októbri! Ale zas neverím že za to môže práve mesiac, stalo sa a mohli sa to stat skôr či neskôr, našťastie prišlo sa na to včas a nemalo to žiadne vážnejšie následky
Podla mna oktober vobec za tieto veci nemozu. Vsetko je to o tom ako my k veciam pristupujeme. Ako ich vnimame a podobne. To sa ti mohlo stat barskedy
Isto aj pan Gott "cakal" aby odisiel v tomto mesiaci..
Oktober je desiaty mesiac v kalendari. Tot vsio
Určite nie, pre mňa je napr október super mesiac 😁
@savoya ja som sa v oktobri presne dnes pred 9 rokmi vydala a dnes som uz tyzden STASTNE rozvedena 😂😂😂
@savoya dcéra spadla rozbyla bradu boli sme šiť, brat zle natankoval namiesto nafty benzin, keď som ho odtahovala tak som skubla do Zákruty že mi volant rozbil usta. A ďalšej dcére som našla v zadku mrle. Manžel dostal silnú infekciu v praci na vajca (pracuje na stavbe a ten záchod ) všetko sa.to prevalilo včera 😊😊 a ešte ma aj všetci poriadne deti

@savoya mesiac oktober za Tvoje problemy nemoze.