icon

Je povolené chodiť na nákupy do Poľska?

25. máj 2021

je povolené cestovať do poľska na nákup? mate niekto skúsenosti? ďakujem

janka_266
25. máj 2021

Je treba si prečítať podmienky na stránke ministerstva zahraničných veci, ale myslím, že to nie je zakázané. Len treba splniť stanovené podmienky.

viestta
Odpoveď bola odstránená
hettinka
25. máj 2021

Obmedzenia stále platia, kvôli nákupu absolvovať testy, karantény by sa mi nechcelo… tak zatiaľ nejdeme.

kvietocka33
25. máj 2021

Pripnem sa. Od domu mame par km ( do 20) dedinku v polsku kam sme chodili kazdy rok na kvety.

zara0201
25. máj 2021

Ak som dobre pochopila,tak ockovani mozu volne vstupit do Pl,ale navrat do SR je stale karantena. Avizovane zrusenie karanteny 27.5. Tak na to cakam,sledujem kazdy den. Ak sa potvrdi,v sobotu idem po kvety...

autor
25. máj 2021

@hettinka všade som čitala že do 24hod a osobným autom nieje karanténa povinná preto že všade inak píšu

zara0201
25. máj 2021

Kde vsade? Lebo zavazne je info z MZV a tam sa nic take nepise

anita1978
Odpoveď bola odstránená
hettinka
25. máj 2021

Poliaci majú iné podmienky, Slováci iné. My sme ockovani a aj tak by sme museli po návrate do karantény a na test, čakáme na zjednotenie podmienok. A tiež na to, aby nám Poliaci akceptovali naše certifikáty o ockovani.

oli18
25. máj 2021

U nás predávajú Poliaci kvety veľmi lacno. Kúpila som nádherné muškáty po 1,30 e.

strongi
25. máj 2021

Sesternica bola teraz v sobotu. Nikto nekontroloval, vraj tam bolo plno slovenskych aut a pohoda tam aj späť.

ivkus
26. máj 2021

Ja som bola min tyzden,zajtra ideme zas do Krakowa-ziadna kontrola ani len policajta sme nestretli