Je správa o Magde Vášáryovej falošný poplach?
Dnes rano na fb na mna vyskovil clanok,ze Magdu Vasaryovu nasli v kupelni mrtvu...zabudla som,kto ho uverejnil....neviem to najst...
Viete o tom nieco????
Je to falosny poplach?
nie je to pravda
A čo tak si jej meno hodiť do gooogla a za 3 sekundy zistíš,že stále žije?Boze dobry
takých mŕtvych už bolo................
Je to vírus takto už "zomrel" Nikodým, Bukovský aj Stallone
A čo tak si jej meno hodiť do gooogla a za 3 sekundy zistíš,že stále žije?Boze dobry
@doriiis to som uz samozrejme urobila
Myslis,zw som taka blba?
A kopu inych veci...
A nikde sa to nepotvrdilo
Preto som to hodila sem,lbo nemozem uverit,ze by bol niekto tak stupidny a hodil do sveta takuto zavaznu informaciu...
Bohuzial vobec si nepsmätam,kt.bulvar toto zverejnil...
To je hoax, bežne sa tak píše,že "zomrel"ten a ten herec, spevák,či herečka, speváčka,čo vôbec nie je pravda,a cieľom je,aby ľudia klikali na odkaz
Dakujem vsetkym za odpoved.
Tesim sa,ze to bol hoax
Myslis,zw som taka blba?
A kopu inych veci...
Preto som to hodila sem,lbo nemozem uverit,ze by bol niekto tak stupidny a hodil do sveta takuto zavaznu informaciu...
@osky ....Facebook nie je bulvár.A keď ti nič nevyhodil ani Google ani iné ,,klebetne" denníky,ktoré na takýchto správach rysujú tak si si myslela čo?
Ty,vo si prvýkrát v živote zapla FB?
Tam tá ešte len čakajú sokantne informacie
Myslis,zw som taka blba?
A kopu inych veci...
@osky ked si si info overila na gugli k comu sem pises tuto otazku?😃🤔
Myslis,zw som taka blba?
A kopu inych veci...
@osky "ze by bol niekto tak stupidny a hodil do sveta takuto zavaznu informaciu..."
to nie je žiadna závažná informácia,to je platená reklama,aby ľudí nachytali a bohvie čo nasleduje po kliknutí na link....možno vírus,alebo nejaké vydieranie
Myslis,zw som taka blba?
A kopu inych veci...
@osky jasné keď sa ti to nepotvrdilo ani cez google ani cez fb, tu na mk ti to určite potvrdia🤦♀️ panebože prečo si všetci "mýlia" mk s google?

Keby to bola pravda, už je toho plný internet