Je to myší trus?
Ahojte prosím vás môže sa jednať o myší trus? Bývame v byte, nikdy sme problém s myšami nemali ale toto som našla ráno v kuchyni. Viem, že z fotky asi ťažko povedať ale asi ma porazí ak tu máme ozaj myš 🫣.

no určite ak by si mala myší, tak by si ich cítila
fotka je zvacsena, alebo je to naozaj take velke?
nie, myši majú o veľa menší a tenší trus a myslím si že aj tvarovo je inakší. alebo je to fakt tak extrémne priblížené 😀
@irusa nemusí.. aby cítila myš tak to by tam musela byť dlhšie tá myška alebo by už bol väčší počet. jednu nezacíti.
@deti95060810 no to by si sa divila...ja jednu som cítila v kúpelni a bola tam maximálne 5 hodín
Mysie hovienko je podobne zrnku rasce
Veru. To je cca ako rasca. Resp zrnko ryze...
podla mna to nie je mysi trus, ten vyzera celkom inak.
Daj návnadu, napr 1ks cereálie a uvidíš ci to tam ešte najdes
Je to zväčšené. V skutočnosti to má tak pol centimetra
Inak žiadny zápach ani poškodené potraviny som zatiaľ nenašla. Zvuky samizdá som dnes započula ale to bude možno skôr nejaká moja paranoia 😆
Práveže je to myší trus. Fotka je zvacsena. Riešili sme to nedávno a opakovane. Ak si počula aj zvuky, tak je to jasné. Treba dat návnadu a čakať
mys necitit hned od zaciatku, musi toho naložiť viac. Skody zistis neskor, no kazdopadne, pre istotu by som dala pasce, ona sa chyti
Ja odporucam dať lepidlo na myši kúpiš aj DM rovno s kartanom vždy fungovalo ja by som sa asik uz sťahovala 🤣 ja sa bojím myši ako čert kríža ale všade v pivnici mám tie lepive pasce a aj keď nahodou hneď sa nalepí a to u kričím na muza a on si to poriesi . keď sú ju počula nieje to paranoja ver svojej intuíciu
Myší trus poznám veľmi dobre, v rodinnom dome u našich sme toho mali plno (naši chovali sliepky a prasatá, tak sme mali aj kopec myší). Myší trus nikdy nie je osamotený. Ak si našla len tento jeden kus, tak to nie je od myši.
Z fotky sa nedá posúdiť veľkosť, ale myší trus má úplne iný tvar. Myší trus sú ako čierne zrnká ryže - na konci pretiahnuté. toto je na konci takmer rovné. Na 99% to nie je myší trus. Prilož k tomu pravítko, nech vidno veľkosť.
Myší trus hovienko musíš nájsť dokopy viacero, nie iba jedno. Toto je na myš veľmi zavalité.
Inak ja som nachadzala kedysi taky podobny trus na balkone na 8.poschodi a bolo to z netopiera 😀
@dadis preboha. Ale veď netopiera by som si tu hádam všimla nie? No ja sa asi sťahujem fuj
@anonym_autor zistili ste nakoniec, z čoho to bolo?

to jedno veľké čudo? myš má iný trus...