Je to ploštica?
Dobrý večer, chcem sa opýtať je to podľa vás plostica našla som to pri posteli prikladám fotku aj s poro
vnaním (moje je to zakružkované)

@julia_romeo je to poďla vás lebo máme doma aj mravce tá že či to náhodou není aj to lebo to bruško sa mi nezdá
Nie nieje to ploštica
@luciadugasova podla tvaru tela to plstica je.. kazdopadne, hod si do googla vyraz plostica a daj vyhladavat obrazky...
@julia_romeo skušala som ale neviem lebo hovorím máme zopár mravcov a asi by sme boli aj dostipany nie? Mám strach 😞😞
@anonymgirl16 ako viete ?
@luciadugasova nemusis byt dostipana a mravec to nie je...
@julia_romeo podľa teba na 100% PLOSTICA ? ( NASLI SME TO MRTVE)
@luciadugasova mám aj takúto fotku skúste pozrieť lebo ja dnes už nazaspim
@anonymgirl16
@luciadugasova našla som to mŕtve nič som iné nanašla ani žiadne čierne bodky štípance žiadne
Skusala si tomu spocitat nohy a tykadla, ci ma tolko kolko plostica?
Nejako ma veľa nôh,plostica ma 6 nôh plus tykadlá
Mne to ako plostica nepríde teda,skúste zhasnúť svetlo a po čase si telefónom posvietiť hlavne medzi matrace a škáry či niečo nenájdete poprípade výkali od nich na posteli
@anonymgirl16 že ani tebe to nepríde ako plostica ?
@luciadugasova hej nepride mi to ako ploštica hlavne tie nohy a ta hlava sú dosť iné
@anonymgirl16 tak sa nemám báť podľa teba 👏
@luciadugasova rozpuc to. V ,,nacicanej,, plostici je krv. Podla mna to nie je plostica.
@paulisia skušala som nič
@luciadugasova Nie je to dobrá fotka, ale na 95% to nie je ploštica. Mne to pripomína pavúka.
Toto je kuklorodka. Zvyknú ju dovliect zvieratá. Dosť rýchlo sa pohybuje v srsti, ale dá sa chytiť. Vidím to často. Toto nie je plostica. Ľudia nie sú cieľová skupina tejto havede.
@anonymgirl16 aj mne to skôr príde buď ako kliešť alebo pavúk..v nejakom vývojovom štádiu. A z ploštic by boli isté dostipaný..alebo sú to ploštice veggie🙃
Nevyzerá.
Tak že sa nemusíme báť ? 🥹🥹
@luciadugasova to je pavúk bez hlavy 😂

ano