Je trojdverové auto vhodné pre rodiny s deťmi?
Ženy, idem kupovať auto. Také do mesta .. nasla som si dva auta ktoré chcem ísť pozrieť ale jedno z nich je 3 dverové. Mam deti 6r a 2,5roka ... skrz deti rozmýšľam ci to bude ôk mat napr to 3 dverové ak sa rozhodnem pre to . Tie ktoré napr mate také auto pri deťoch alebo ste mali , bolo to naozaj také otravné aby deti vychádzali dozadu cez predok?
Ďakujem 🙏
3dverove ma otravovalo ked sme este ani deti nemali. Natlacit a zapasat deti do sedaciek je niekedy na nervy aj s 5dverovym. Urcite by som do toho nesla.
Nikdy v živote, nerozumiem ako môžes pri deťoch uvažovať o športovom kočkolape pre slobodného chlapa malého vzrastu 🤭
3dverové má dlhšie dvere. Pri parkovaní, kde je úzke miesto je radosť s nimi vyliezať z auta a pri deťoch obzvlášť
Ja mám A5 trojdverovu. Staršie deti v pohode, pri bábätku je to o ničom, snažím sa nenadavat, sama som si auto vybrala a muž by len podotkol ja som ti vravel 😂😂
Ale k veci. Je to len o zvyku. Ja by som iné auto nechcela. Napr muž má taký malý tank. Áno, deti naskacu v pohode, majú krásnu výhľad. Ale mne sa to nepáči. Pri týchto krumpličkách treba dávať pozor na parkovanie, dvere sú dlhšie. Ale zas mne to problém nerobí, lebo ja sa radšej prejdem, akoby som mala parkovať medzi autá a nachádzať si škrabance
V zapadnej EU je trojdverakov viac, niektori ich pouzivaju kvoli bezpecnosti (tuhsia karoseria a deti si neotvoria dvere za jazdy, ked ktosi zabudne dat detsku poistku). Ale davat dozadu dieta do sedacky je tam tazke a otvarat dlhokanske dvere na stiesnenych parkoviskach (podzemky) tiez. Vyhodou neoblubenosti trojdverakov u nas je, ze obcas su pekne kusky za nizku cenu.
Neviem si dosť dobré predstaviť dávať mladšie do sedačky, ak nedajbože zaspí, ako ho vytiahnuť. Kolegyňa mala trojdverové ako bezdetná. Keď čakala prírastok, hneď ho predala.
Mam také auto. Kúpili sme ho ešte ako bezdetny. Teraz by som ho najradšej vyhodila. Je to katastrofa nastupovať, dieťa do sedačky dávať dozadu. Furt si hlavu obucham. Na nervy. Plus je to zadokolka. Čiže napadne trosku snehu a som v prdeli. Cez leto je to ešte obstojne. Ale zima hrôza. Budem rada ak ho predáme, ale muž sa s tým nejak neponáhľa. Jeho kamoši ze načo meniť auto, že on ma veľké služobné.🙈🙈🙈 On hej , ale ja sa teperim s týmto malým. Plus keď chcem vziať našich, čo sú dôchodci, furt somru ze co to mame za auto, že kto to vymyslel.zle sa.im nastupuje. Co už...ale niekto nemá ani také.
Mala som, krzie mo odisli po mesiaci. Davat dieta do sedacky cez dcere vodicia je otras.
ešte taký malý fun fact - trojdverové autá majú spravidla širšie dvere. čiže na parkoviskách kde sú úzke miesta, otras.
určite by som to auto škrtol zo zoznamu.
O takom aute by som ani neuvazovala, pripadne ak ho budes vyuzivat prilezitostne a mate na dennodenne vozenie v rodine aj ine auto. A aj keby deti uz boli vacsie, ze nemaju sedacky, tak je to neprakticke 🤷🏼♀️ to je auto pre cloveka, kt vyuziva zadne sedadla minimalme.
My sme mali 3dverové, výhodou bolo že to bol kabriolet, takže v garáži ak bol problém dať deti do sedačky tak som dala dolu strechu ľahšie sa manipulovalo. Reálny problém boli skôr široké autosedačky, keď bola spona na zapásanie sa v zlom uhle, ale keď som si našla systém tak to bolo v pohode. Keď decká podrástli, vedeli sa zapnúť samé.
Záleží aj od auta aké chceš, aby bolo bezpečné, lebo niektoré tie malé autá by som nechcela ani bezdetná (fiat 500 alebo Mini), ale iba kvôli bezpečnosti

Take mala kamoska, otras, nepraktické