Je tu niekto na pokecanie?
@zenazaba ahoj . Čo nespis ? Nedá sa ti ?
Ahoj, tu je ešte kopa žien, čo nespí. Veď zajtra sa nejde do práce! 😃
Teda vlastne, dnes. 😁
Nespim, v praci som
Autorka tuším zaspala. 😂
Aj ja som v práci do rána 🙂
@h2 asi 🤣
Ja som pozerala s muzom hokej a taky nervak to bol,ze som sa uplne prebrala. Tak skoro nezaspim 🙈
@h2 veru nezaspala , bodaj by , ale po tom čo so sa dozvedela včera o desiatej večer , spat je to posledné na čo teraz myslím
Čo si sa dozvedela?
Nenapínaj nás.
😀 dnes to tu bude dramatické ako vidím ..
Teraz nezaspím. 😃😃😃
Cert nikdy nespi 🤣
Nespíme, práve sme papali 😃 nočné kŕmenie
Manzel chrape a ja trpim tehotenskou nespavostou a tx co nespis
@motylik273 asi uz teraz spi... 😂
@nikolka1986 ako sa život otočí o 380 stupňov . Muž bol na urológii že ma zapal semenníka a nakoniec je z toho nádor , čaká ho operácia 😭
O 180 stupňov... A mrzí ma to, všetko dobré prajem 🙏
Vo štvrtok bol na urológii a tam ho vypísal do nemocnice že sa mu od 15.2 ten zapal lieči dlho , využíval 4 balenia antibiotík čo mu dal dr , včera sme išli že na príjem , druhý dr ho vyšetril , urobil sono , a povedal že to neni zapal 😭😭😭že nádor 😭😭
rakovina semenníkov má 95% úspešnosť vyliečenia a okrem toho aj pomerne dobrú znasanlivost keďže ňou trpia zvyčajne mladí muži 20-40r, prajem skoré uzdravenie
ak ťa to ukľudní a pomôže, tak aj ja napíšem a zároveň súhlasím, že tento typ onkologického ochorenia je veľmi dobre liečiteľný, tak ako píše príspevok vyššie. Poznám 3 chlapov kt. si tým prešli a dnes všetko v poriadku. Držím palce a skoré uzdravenie!
Prajem rýchle uzdravenie.drzim palce
@jamimo
@katarinka89 dakujem dievčatá , verím že to dopadne dobre , musí ❤️❤️
Prajem veľa síl aby ste mohli byť oporov Vášho muža Verím,že to zvládne a bude všetko ok.
Držím palce 🙏🙏
@alison11
@jana_eyre_2 dakujem

Ahoj.