icon

Je zbieranie LPS figúrok vo veku 23 rokov normálne?

erika292001
18. máj 2025

Ahojte chcem sa len tak spýtať je normálne keď mám 23 a zbieram lps zvieratka? Mam rada zvieratá a rozkošnost. A to té figúrky presne máju😂🙈. A kamošky sa mi smejú ze som zaseknuta niekde v detstve 🙈😂však sa tu najde nejaká v podobnom veku a bude somnou súcitit 😂🙈

terezkaarthuramax
18. máj 2025

Ja zbieram plyšaky

tairyx
18. máj 2025

@erika292001 niekto zbiera známky, iný zvieratka. Ty si rob tak, aby si bola šťastná. Ak ťa to šťastnou robí, neubližuješ tým nikomu, tak na tom nie je nič zlé ani nenormálne.

erika292001
autor
18. máj 2025
@terezkaarthuramax

Ja zbieram plyšaky

@terezkaarthuramax ja tiez medvedíkou🙈😂😂

simona20201309
18. máj 2025
@erika292001

@terezkaarthuramax ja tiez medvedíkou🙈😂😂

@erika292001 keby si vedela koľke z nás si tu kupujeme hračky od výmyslu sveta so zámerom,,akože pre deti"..... bola by si úplne kludna

stankadu
18. máj 2025

A čo? Rob čo ta baví, pokial to neubližuje druhým. Na tom nie je vôbec nič zlé ani detinské. A kolko ludí zbiera Harryho Pottera a ešte sa tým aj chváli na socialnych sieťach. Clovek potrebuje vypnúť a je to určitá forma psychohygieny. Len tak ďalej ❤️ možno dosiahneš svetovy rekord 😊

danica2711
18. máj 2025

@erika292001 a čo je na tom, keď ti to robí radosť? Nikomu to predsa neubližuje. Kamošky pošli kamsi

erika292001
autor
18. máj 2025
@stankadu

A čo? Rob čo ta baví, pokial to neubližuje druhým. Na tom nie je vôbec nič zlé ani detinské. A kolko ludí zbiera Harryho Pottera a ešte sa tým aj chváli na socialnych sieťach. Clovek potrebuje vypnúť a je to určitá forma psychohygieny. Len tak ďalej ❤️ možno dosiahneš svetovy rekord 😊

@stankadu svetový nie ale radosť spravi určite 😊