icon

Johnny Depp verzus Amber Heard Proces

kiwi3
25. apr 2022

baby, sledujete niektora ten sudny proces? je to dost zaujimave, taka sonda do toxickeho vztahu, hollywoodskeho zivota a duse psychicky choreho cloveka zaroven. ak by mal niekto zaujem, da sa najst na youtube.
tie co sledujete, ake z toho mate pocity? ja si dovolim uz teraz tvrdit, ze je jasne, ze ak bol niekto v tomto vztahu tyrany, tak to bol depp a heard je psychicky narusena manipulatorka, ktora ani velmi nevie zakryvat svoju agresivitu. aj ked johnny tiez nie je neviniatko, hlavne co sa drog a alkoholu tyka.
inak dost zaujimava tema, ktora sa tu ani velmi nespomina. nie je to asi az take caste, ale chudaci chlapi, ktorych psychicky (a niekedy aj fyzicky) tyra ich zena alebo partnerka. ludia to totiz vacsinou bud beru ako vtip alebo tomu neveria (veria zenam)... pripadne napiste aj o takych pripadoch, ak nieco viete, aj to ma celkom zaujima.

janai1
25. apr 2022

nesledujem to úplne všetko, zachytila som skôr len ten začiatok procesu minulý týždeň ale každopádne viac verím Deppovi ako jej

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
tenerifka
25. apr 2022

Nesledujem to velmi, len som zachytila v spravach, ale podla vsetkeho si nemaju co vycitat jeden ako druhy, ona zlatokopka, co vyuzila situaciu, on prasak a fetak, co nevie, co so sebou. Ale teda je to moj povrchny pohlad

syslik81
25. apr 2022

vrana k vrane sada - a tu to plati na 100% .. obaja su rovnaky .. no smutne je ze bol odsudeny len jeden ... a este smutnejsie ze sa to tatopretriasa ... lutujem ich rodiny deti cotomusia citat z kazdych novin ... hold sa nevedia dospely vratat do koze

zuzanka.zuzu
25. apr 2022

podľa mňa bude "zaujímavejšie" Malachovský-Molnárová... tá ho dokonca obvinila zo sexuálneho zneužívania dieťaťa 😲

simsalabim
25. apr 2022

Nesledujem to, len co si obcas precitam v britskych novinach. Totalne toxicky vztah, obaja v sebe nasli to najhorsie. On teda nie je ziadne neviniatko, ale myslim, ze ona je vacsia mrcha. Ziadne jeho priatelky a exmanzelka nepotrvdili, ze by bol tyranom, aj v tych videach, co som zachytila, on nici skrinky a jej sa nedotkne a ona ho drazdi... Je nefer, ze ona uplne znicila jeho karieru a vysla z toho cista ako lalia.

777januska777
25. apr 2022

Ja si myslím, ze tento proces je aj dobrá vec do budúcnosti. Lebo konečne si ludia uvedomia, ze nie je len tyrana žena, ale aj tyrany muž. Moj manžel má kamaráta, kde žena psychicky tyrala muža (neskutočná manipulatorka) a o mužovi rozprávala, aký je to tyran, verejná mienka samozrejme verila žene. Po trápení a súdnych bojoch nakoniec súd uznal jeho nevinu, ale aj tak mu to nepomohlo, lebo deti boli už tak matkou zmanipulované, ze ho nenávidia.

adriannasvk
25. apr 2022

Sledujem to tiez len tak zbezne ale z dostupnych info a videi verim urcite Johnnymu vsak ta baba nie je v poriadku,nadava ako blazon,krici a tie akoze dokazy to je strasna slabota...smutne je skor to,ze porota zatial veri viac jej🙄 Johnny je spickovy herec a teraz o nom takmer vdaka nej nepocut🙄

liusa82
25. apr 2022

To je riadna banda obidvaja.Na zahnanie nudy dobré počteničko🙂 ja som ani nevedela kto je tá ženská.Vôbec ju neregistrujem ako herečku.Ja si ho pamatám iba s Vanesou Paradise inak s nikým.Ale asi ženských mal požehnane

aurora33
25. apr 2022

@kiwi3 Moc to nesledujem len sem tam o tom niečo zachytim, ale no obaja si veľmi ubližujú. O čo sa vlastne súdia? Rozvádzajú sa, alebo už sú?

adriannasvk
25. apr 2022

@liusa82 praveze ani nie, s Vanessou bol dlhe roky a rozisli sa kvoli tejto trubke😅 z tych byvalych co mal sa vsetky zhodli na tom aky je len tato jedina tvrdi opak 🙄 ja ju registrujem len z Aquamana a to je strasny herecky vykon🤦‍♀️ videla som este Rumovy dennik kde hrali obaja a dali sa dokopy potom.

thoughtfulweirdo
25. apr 2022

Sledujem. Nikdy som nebola Deppov fanúšik, jeho filmy nejako prešli pomimo mňa a on sa mi vždy spájal s drogami, takže som ho nijako nesledovala... Ale z tohto mi je regulérne do plaču. Ideálny manžel rozhodne JD nebol, ale AH je psychopat. Nech ju ospravedlňuje kto chce, ako chce, čím chce, nahrávať niekoho v momente, keď si chce nožom ublížiť, je spodok dna. Neviem si ani predstaviť, ako sa mu tam sedí a počúva tie nahrávky.

mariejenka
25. apr 2022

Uz len to,ako sa ona správa,ako hrá neskutočne smutnú,ublizenu, videla som aj zostrihané video kde chlapík porovnával,ze Ona si den po Jhonnymu obliekala podobné outfity, skrátka chorá zena...a ktorá milujúca manželka si natočí sfetovaneho manžela, aby to potom mala ako dôkaz. Su to herci,ich životný štýl, spôsob chápania taky ten uvoľnený, bohémsky a to že peňazí majú toľko,ze nie jednému z toho hrabne...
@zuzanka.zuzu toto ma velmi prekvapilo, a neverim tomu,zeby to robil. Uz len to ze s tou molnarovou podviedol manželku, svedčí o tom ze je zdravy chlap,sice...nevernik

liusa82
25. apr 2022

@adriannasvk no šak to že by chodili modré aj tie ostatné keby ich masti.Ale zase drogy a alkohol vedia narobiť tiež vela zla

tenerifka
25. apr 2022

@aurora33 o co sa sudia?, no o jeho prachy

adriannasvk
25. apr 2022

@liusa82 vsak ano ale neverim,ze by mu zrazu preplo pri nej. On je skor ten typ co od problemov uteka, rozobera sa to aj v nahravkach. Ona je vzdy ten agresor

suge
25. apr 2022

Veľmi to nesledujem, ale podľa mňa sú jak dve hrozná, on hrozný, ona hrozná. Johnnymu bolo v manželstve pridobre, tak sa išiel šmýkať na ľad a ulovil peknú psychopatku.😕

sparrows
26. apr 2022

Sledujem to už od úplného začiatku, pretože tento prípad je fakt extrém. Nechápem, ako môže Depp mať kopu nahrávok, kde sa Amber priznáva, že začína bitky/hádky a že neznáša, keď od nich on ujde a niektorí si stále myslia, že je ona nevinná. Očividne je to úplná narcistická psychopatka, ktorá si myslela, že keď ho falošne obviní ako prvá, získa v médiách prevahu a zničí ho a to všetko len preto, lebo ju už konečne chcel opustiť. Stačí si naozaj pustiť tie nahrávky a každému normálnemu človeku je hneď jasné, kto je agresor. A navyše nemám rada ten argument, že obaja sú na vine. Prečo? Lebo sa o nej párkrát nepekne vyjadril? No a, čo jej mal za to násilie poďakovať? Keby po mne niekto hodil fľašku a tá by mi odťala kus prsta, verte tomu, že by som povedala ešte horšie ako on

zooeynka
26. apr 2022

Depp dostal riadnu facku od zivota....to ma asi trest za to ze sa ulakomil na mladu, peknu zenu o x rokov mladsiu od neho. Vanesu s ktorou ma 2 deti si nikdy za zenu nevzal pokial viem. Proste stary jebo opantany mladou kocenou, za mna - tak mu treba. Co cakal? Stary chlap nemoze mladej stacit. Johnny si to zazil na vlastnej kozi. Heard je jasna psychopatka.

aurora33
26. apr 2022

@tenerifka nie nie akurát čítam že on chce od nej vysúdiť peniaze za zničenie jeho mena.

kiwi3
autor
26. apr 2022

@aurora33 ano, ale je to len mala ciastka z toho, co ona od neho dostala uz predtym a okrem toho su indicie, ze si velku cast nechala, aj ked tvrdila, ze to pojde na charitu. skor tam ide o ocistenie jeho mena, tie prachy su skor symbolicke, aj ked mu v podstate znicila karieru, lebo nikto nechce obsadzovat niekoho, kto "tyra manzelku".

kiwi3
autor
26. apr 2022

@zuzanka.zuzu tak to som tiez "kukala"... ktovie, co z toho vyjde, ale musim povedat, ze ten chlap mi nikdy nebol sympaticky. uz na prvy dojem