Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa mám pocit, že na MMB je tá nuna aj s pláštenkou a sieťkou za 150... 😉 nezdá sa ti to moc nízko?? aby malá neťahala nožičky po zemi... 😕
ahojte mamusky
ako sa mavate?
my to dnes mame desne. maly sa hra, potm histericky plac, zrazu vezme hracku je ok, a takto sa to toci stale dokola
nechapem co s nim je. uz vcera bol taky
@zojec zojji a kde je to za 50€??? my tu v ZH máme za 70€ 8 vstupov... či by sa mi oplatilo aj pocestovať za tým... 😅
@julinka2787 na sliaci 😉 ale zenska hovorila ze kvoli dph pojde trosku hore cena, ale nie viac ako 2€ , ideme 25. na prvu hodinu, co je zdarma a podla toho sa mozme rozhodnut
@zojec fúúúú... a teraz mám chroboša v hlave. 😵 to ani nie je ďaleko... na diesláku by sa mi aj oplatilo chodiť tam... tam treba tie plavočky?
@mojalili och, ani my nespime ... potiahla bez prestavky od 21h do 1h a potom nonstop na mne nalepena - ako prisavka
a najlepsie je, ze ona ked sa prisaje, taha, ako keby tyzden nejedla - fuci, mlaska, ochka 😀
...tiez sa budim unavena, ale v priebehu dna ma to nejak prejde
ano ano, dajte viac info o tom naramku 😉
@julinka2787 no mozes mat aj klasicke jednorazovky, ak chces.. neviem sice kolko stoji taky balicek, ale tieto plavky aj s postovnym vysli na nejakych 13€, a planujem chodit dlhodobejsie... ak chces poslem ti do IP t.c na zensku.. vcera som s nou volala staci jej poslat sms s udajmi dietatka a ona bude informovat co kde a kedy 😉 inak ja tiez budem dochadzat nejakych 25km 😉
@zojec no tak nejak to mám aj ja ďaleko... 😉 tak mi pošli a dáme snáď rande na sliači. 😅 aspoň sa môžme stretnúť takto, keď už v pôrodke sme tomu moc nedali a na megastretko s júnovkami je to mooooc ďaleko. 😀
@julinka2787 prva hodina je zdarma.. ak sa vam nebude pacit, tak nemusite platit ani sa prihlasit na kurz 😉 inak take jednorazove pienky sa dost predavaju aj tu na bazari, co si maminy pokupili a nevyuzili cele balenie.. kukni 😉
@zojec a nevieš či majú aj nejakú stránku na nete o tom?? to je v rámci kúpeľov sliač?
@julinka2787 skoro vobec to na webe nie je propagovane :( ja som aspon nic nenasla.. vraj sa to vola delfin, ale od mamiciek som uz pocula super spravy 😉
@mici111 ja som sa inak pytala na tieto plavky, a zenska o nich ani nepocula.. povedala, ze si to rada pozrie 😀 je to 100% nepriestrelne.. ten neopren je hruby a pokial to dobre tesni okolo noziciek, tak cika aj kaka ostane vo vnutri 😉 a tie jednorazovky neobmedzovali v pohybe? ked sa to nasalo...
Ahojte,
chcela by som spytat, ked davate ovocnu hotovu vyzivu (ci uz domacu zavarenu alebo kupovanu), zohrievate ju?
A ked urobite jablcko dajme tomu uvarene, davate ho aj na druhy den, ak teda spravite viac?
Davate uz niekto iba ciste surove ovocie? Mixujete? Struhate? Davate nastudeno?
Dakujem 🙂
Zaroven chcem takto verejne podakovat @zojec za osvetu, ktoru prinasa ohladom zdravej vyzivy 😉 (i ked slivka nasej malej nepomohla na kakanie 😀 ). Niektori ludia by si mali brat priklad, takto sa to robi, bez natlaku, s argumentami a nazornymi ukazkami 😉
Mamičky - kojace hlavne ako riešite aby vaše bábätko pilo aj inú tekutinu? Ten môj drobček nechce vôbec z ničoho a nič piť :( len cicík. Bolo by fajn ak by sa vedel z niečoho napiť lebo napr. je napapaný po obede ideme von a teraz začne byť smädný a hľadať miesto na vyzliekanie :(
@weirdo no môj malinký tiež kakával raz za tri dni a niekedy tiež s plačom. Pomohlo nám častejšie papanie jablčka každý deň (či už vo forme kupovanej výživy ak nie je čas alebo nastrúhané a s troškou lucky udusené jablčko) plus som mu začala dávať probiotiká a na nočníku sa oveľa ľahšie vykaká ako do pelušky. Ak nezbadám, že tlačí ani sa nevie poriadne vykakať potom ho trápi bruško celý deň.
@weirdo 😀 dakujem ti krasne za podakovanie.. si to vazim.. aj ked som terza uz 3dni nic nenapisala.. trosku som si povedala ze sa budem venovat sebe 😀 ja davam malej len vylucne surove, alebo mrazene ovocie... varenim sa zabijaju vitaminy a vsetko dobre co v nich je. pridavam do kase jablko, banan, hrusku.. ine cerstve nemam a kupovanym neverim , ostatne len susene. ono to s tym kakanim pride.. neboj 😉 poobede davam malej pit cerstvu stavu z jablka alebo mrkvy.. tak 30ml - 50ml vypije z poharika.. inak nechce pit, lebo to nevie 😉
@lianka22 treba skusat davat poharik.. najlepsie umelohmotny s tenkou stenou.. ja si naskladam servitky a tak jej davam cuckat .. vela toho nevypije, ale tiez ju len ucim 😉
@adamala - no presne tak aj moja, úplne také dychtivé plakanie dokáže robiť, akoby nevedela dych chytiť, aj teraz sme bojovali, celá ospalá , ale keď som ju dala spať, tak horor, potom na cicku mi zaspala, po strašnom reve 🙄 , odvčera je ako vymenená, vyvádza o 106
konečne sa vyčasuje, hádam dnes aj von pôjdeme
@zojec - za ako krátko ti došli tie plavky ?? ak budem objednávať aby som vedela 😉
@miculienka velmi kratko.. 🙂 v nedelu vecer som objednala a len vcera zaplatila 😀

@ellysa Mne to prinesie kamaratka, byva 6 km od Rakuskych hranic..MOnky sa pytala ako to dostat na SK, skus jej sa ozvat.....
Jejda, tak vam sa tak spanok polepsil...a cim to asi je, co myslis??? My sme opet tam kde sme boli....plac kazdych 10 minut, hroza....