Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte.ked nehavate drobcov lozit po byte co podnich davate?mame plavajuce podlahy a dlazbu neviem ci staci dat deku alebo to penove puzule to sa nejak rozchadza mate nejake tipi?dakujem
@babulina to je kamoskin synator @karmelka77 aprilovy je fililpko 🙂
@sofinka2009 no kedze my bruzgame po celom byte a mame vsade laminatove podlahy, tak by som musela dat komplet vsade tie penove puzzle, co je jasne ze nemyslitelne..takze nic nedavam 😀
@mici111 a nebucha si hlavicku?lebo nas drobec sem tam strati stabilitu alebo sa tak hodi ze bez nicoho neviem ako by to dopadlo 🙂
@sofinka2009 - ani ja nic nedavam pod tomiho, ved to by som fakt musela cely byt niecim poriesit
@mici111- otazocka k taske ku kociku - ty mas ciernu? dneska v dm-ku mali taku tmavo hnedu tak som nevedela ci to je ina farba alebo cierna sa tvari ako hneda
@babulina hej ciernu, maju aj hnedu, fialovu a bezovu tusim..
@sofinka2009 jasne ze si trieska hlavu 😀 ale nie pri lozeni, ale ked vymysla, stavia sa na kolena a obcas strati rovnovahu.ale to patri k tomu podla mna..
@babulina
@ellysa dakujeeeem 😵 😵 😵 😵 pripomeniem..ak nezabudnem..a ty mi nezabudni pripomenut, ze ti mam pripomenut, ze mas ist do enikibeniki pre organizer 😀 😀 😀 😝
@weirdo vies co, ona mala s tym smykanim problem asi prvy tyzden, teraz uz dosla na ten system ako ma ist na parketach, aby sa jej nesmykalo..a ked je niekde na koberci, tak to je uplny profesional, to ide jak vichor...blesk jej pomalsi brat 😀 😀 😀
@chani No poviem ti pravdu, jednotky sme si odtrpeli, ale teraz snad bude lepsie,lebo uz nema take stavy, ze nic nezabera, ani sirupy, cipky ci homeopatika....asisi zvykol uz....Opet som mu nasadila ten nahrdelnik, tak uvidime...
Uz sme boli hore o 20.40, zamrncal, pohladkala som ho, urobila ššššššššššššššššš a spi dalej. Povenovala som sa muzickovi a idem spat. Ale vazne...
Dobru noc kocky... 😉
@sofinka2009 Ja mam po malej taky teplejsi overal, futrovany trosku, tak to som mu dala na lozenie, inak mame plavacky a kachlicky v kuchyni. maly lozi za nou vsade, uplne vsade, rucicky ma sice studene, ale telicko je v teple---tak to neriesim a postupne zacinam ratat modriny na hlave 😀 Iba som olepila rohy stola zdola...tie su nebezpecne, ale inak davam pozor.. 😉
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
@mojalili takéto, zajtra ideme do Viedne, tak ich tam kuknem, nestoja veľa tak risknem, mne sa nechce k nej zohýbať
ja neviem tiez najst vobec ziadnu tasku na kocik, bud su male alebo moc velke alebo nemaju priehradky alebo su brutal drahe alebo sa farebne nehodia, som zufala ☹

@babulina no však ak zaspáva v pohode, tak prečo v tom nepokračovať
baby malá v postieľke ani za svet zaspať, tak som ju zasa dala na postel a bola do sekundy tvrdá, myslíte, že som jej tým skúšaním metódy spravila takú averziu voči postieľke, alebo len potrebuje byť pri mne?? 🙄