icon

Juraj zavraždil manželku kvôli tehotenstvu po vazektómii

30. jan 2026

Juraj zavraždil manželku kvôli tehotenstvu po vazektómii

https://www.topky.sk/cl/10/9216447/Juraj--43--z...

A teraz mu znížili trest o 7 rokov, len na 13 rokov:

https://www.cas.sk/spravy/juraj-brutalne-zavraz...

A takáto je na Slovensku spravodlivosť. Za femicídu len 13 rokov je výsmech spravodlivosti.

Strana
z2
anonym_4afe58
30. jan 2026

@anonym_autor myslím, že nevieš čo je femicída

anonym_a31396
30. jan 2026

@anonym_autor na Slovensku posledné roky spravodlivosť dostáva na frak 🤷‍♀️ smiešne tresty pre vrahov, znižovanie trestov mafianom, úprava zákonov aby naši politici boli ôk ci nižšie tresty za krádeže... žijeme v state kde sa maju kriminálnici ako v raji 🤷‍♀️ mne je z toho na grcanie, no neprekvapuje ma to žiaľ...

anonym_f61ff5
30. jan 2026

Poznáš aspoň troška ten príbeh? Pani podvádzala, bola tehotná aj napriek tomu že manžel mal zákrok.
Si myslím že je to ok. Kvôli radodajke si takto dodrbal život. všetci ho charakt. ako milého , nekonfliktného chlapa.

anonym_d8c54f
30. jan 2026

Autorka ... Femicída je presný opak toho, čo sa stalo v tomto prípade. Nepouzivaj vyrazy, ktoré nepoznáš.
Súd uznal, že obeť si za svoj osud môže aj sama. Niet čo dodať.

rozculena
30. jan 2026
@anonym_d8c54f

Autorka ... Femicída je presný opak toho, čo sa stalo v tomto prípade. Nepouzivaj vyrazy, ktoré nepoznáš.

@anonym_d8c54f čiže súd vyhlásil,že vlastne je v poriadku,že bola zavraždená?

biba_18
30. jan 2026

@anonym_f61ff5 @anonym_d8c54f čiže tu podľa 2 anonymov hrdinských je v poriadku zabiť nieho, lebo vám klame???

rozculena
30. jan 2026

Jasné,obeť si za to môže sama,to je také typické pre toto zadubené Slovensko

anonym_04c189
30. jan 2026
@anonym_f61ff5

Poznáš aspoň troška ten príbeh? Pani podvádzala, bola tehotná aj napriek tomu že manžel mal zákrok.
Si myslím že je to ok. Kvôli radodajke si takto dodrbal život. všetci ho charakt. ako milého , nekonfliktného chlapa.

@anonym_f61ff5 tebe sibe? Stacilo radodajku opustit, nie schvalovat vrazdu.

biba_18
30. jan 2026

@rozculena keď on je milý nekonfliktný chlap 😏

rozculena
30. jan 2026
@biba_18

@rozculena keď on je milý nekonfliktný chlap 😏

@biba_18 no aj takého raz niečo dožerie a potom to môže skončiť aj takto...ale to ho nijako neospravedlňuje

anonym_7ef203
30. jan 2026

@anonym_autor no, ja asi už viac svojho manžela radšej nepodvediem😬

anonym_fb4464
30. jan 2026

bola tehotna -takze zabil 2 ludi .. dieta a ju .. skrat je svina-ale vrazdit? bola matka.dcera,kamaratka .. ludia nepodvadzaju len tak - iste tam boli problemy ... takto sa to neriesi .. ak by vase dieta takyto clovek zabil spokojili by ste sa s 13 rokmi? mali to riesit ako dospely a nie vrazdit sa = to je absurdne ..na druhej strane ak by moje dieta skratovalo a zabilo - bola by som za 13 rokov stastna ...

anonym_f61ff5
30. jan 2026

Pani sa mohla rozviesť keď chcela neustále podvádzať. A pritom bola ohava.

anonym_af0a4b
30. jan 2026

Najprv si pozri, čo je femicída a nepoužívaj cudzie oné ... termity

anonym_8c68f4
30. jan 2026
@biba_18

@anonym_f61ff5 @anonym_d8c54f čiže tu podľa 2 anonymov hrdinských je v poriadku zabiť nieho, lebo vám klame???

@biba_18 ja oci otvaram tiez 😳

anonym_8c68f4
30. jan 2026

Ja poznam zenu, co trpela s alkoholikom, nasilnikom. Mapi poschodovy dom. Dosiel ozraty a hned do bitky a ona do neho len strcila, ako sa branila, spadol a zabil sa. Ona dostala 25 rokov natvrdo. Deti vychovavali jej rodicia potom. Dcera bola spoluziacka mojej sestry. Myslim, ze neskor jej trest znizili a uz je na slobode. Ale pre jedneho tyrana takto dopadnut...😭

doriiis
30. jan 2026

Nuž. Keď je niekto toxický a ničí toho druhého sústavne psychicky, tak sa to môže skoncit aj takto. Nemalo sa to stať a mali to riešiť inak. Ale ako sa hovorí: človek má len jedny nervy.

rozculena
30. jan 2026
@anonym_8c68f4

Ja poznam zenu, co trpela s alkoholikom, nasilnikom. Mapi poschodovy dom. Dosiel ozraty a hned do bitky a ona do neho len strcila, ako sa branila, spadol a zabil sa. Ona dostala 25 rokov natvrdo. Deti vychovavali jej rodicia potom. Dcera bola spoluziacka mojej sestry. Myslim, ze neskor jej trest znizili a uz je na slobode. Ale pre jedneho tyrana takto dopadnut...😭

@anonym_8c68f4 to mali brať ako sebaobranu,alebo nešťastnú náhodu,veď to nebola vražda

bloger
30. jan 2026

To je niečo strašné. Hrozná tragédia. Súd podľa mňa zohľadnil okolnosti. Napriek tomu vražda bude vždy vraždou.

anonym_b54bc5
30. jan 2026
@anonym_8c68f4

@anonym_8c68f4 zial. Bývalý spolužiak v tej dobe na sš takto bránil matku od otca alkoholika, jeho otec prave mlátil jeho matku hlava nehlava, chlap stratil rovnováhu a padol tak nesťastne že zomrel.
Spolužiak bol odsúdený.

orisker
30. jan 2026
@rozculena

@anonym_d8c54f čiže súd vyhlásil,že vlastne je v poriadku,že bola zavraždená?

@rozculena ,
nijaký súd nikdy nič podobné nevyhlasuje.
Súd vymeral rozsudok.
To je všetko.

rozculena
30. jan 2026
@orisker

@rozculena ,
nijaký súd nikdy nič podobné nevyhlasuje.
Súd vymeral rozsudok.
To je všetko.

@orisker akože nie?tak si pozri komentár od anonym_d8c54f,ktorý tvrdí,že:
Súd uznal, že obeť si za svoj osud môže aj sama

orisker
30. jan 2026
@rozculena

@orisker akože nie?tak si pozri komentár od anonym_d8c54f,ktorý tvrdí,že:
Súd uznal, že obeť si za svoj osud môže aj sama

@rozculena ,
nezaujíma ma komentár nijakého anonyma na Modrom koníku.
Jeho komentár nemá s verdiktom súdu nič spoločné.

autor
30. jan 2026
@anonym_4afe58

@anonym_autor myslím, že nevieš čo je femicída

@anonym_4afe58 Je to vražda žien. A spadá s m aj domáce násilie.

autor
30. jan 2026
@anonym_d8c54f

@anonym_d8c54f Môže si za to že otehotnela po vazektomii? Podporujes domáce násilie a vrazdy žien?

anonym_d8c54f
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_d8c54f Môže si za to že otehotnela po vazektomii? Podporujes domáce násilie a vrazdy žien?

@anonym_autor .. ty si aj čítala ten článok? S porozumením?

anonym_c9f6d4
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ved praveze neotehotnela s nim, ale s inym muzom. Ten jej muz zjavne jej ku... sklony nezvladol.

autor
30. jan 2026
@anonym_c9f6d4

@anonym_autor Ved praveze neotehotnela s nim, ale s inym muzom. Ten jej muz zjavne jej ku... sklony nezvladol.

@anonym_c9f6d4 Ale to mu nedávalo právo ju zabiť. Chápeme sa?

anonym_c9f6d4
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_c9f6d4 Ale to mu nedávalo právo ju zabiť. Chápeme sa?

@anonym_autor Ved samozrejme ze nie, ale ty to pises v takom duchu akoby ona chudatko otehotnela s nim, ktory ma vazektomiu a ta nejako zlyhala, takze ona chudinka za to nemoze a ten chlap ju koli tomu, za co ona vobec nemoze, zabil. No a to je blud.

anonym_840fa7
30. jan 2026

@anonym_autor taká ukážková tradičná slovenská rodina.

Strana
z2