Kabelka Desigual - skúsenosti
Ahojte,obľubujete a kupujete niekto tuto značku? Chcela by som vyskúšať, sú momentálne v zľave dve ktoré sa mi páčia, len by som chcela vedieť ci sú fajn.
Aj ja mám takú skúsenosť, že dlho nevydržia ...
@janasim no krasne su, ale uska sa ti na tomto rychlo odtrhnu...
Pekne sú, juj, tak ale koženka, čo sa dá čakať
Ja mam doma 4 kabelky od nich. Jednu od jesene 2015 a vobec nie je rozpadnuta. Mozem odporucit. Kupovala som ich vsak v kamennych obchodoch, pretoze cez internet sa stale odrbem :D proste neviem cez net spravne nakupovat. Mam od nich aj dve kosele a nie su sprane ani vyblednute. Za mna ok 🙂
Nemôžem si pomôcť, ale tieto dve co som dala foto mi veľmi padli do oka, je to teraz v akcii na slovenskom internet. obchode
Ja kupujem vacsinou len dsgl kabelky, zatial som ich mala +- 6 ks, najnovsiu som kupila tiez z tej istej stranky ako si teraz vyberas ty cca pred 2 tyzdnami. Ja som s kvalitou kabeliek spokojna, kupujem aj saty, vyhybam sa trickam, tie sa mi vytahali po par praniach.
@janasim ja mam doma iba jednu latkovu, ale mne sluzi dobre. Mam ju 3 roky. Ja som si ju kupila ako tasku na kocik :D hocico hodim do nej, kabelku tiez smarim hocikam a nepara sa mo nic...ale neviem ako tie kozenkove. Ak su z rovnakeho materialu ako penazenky, tak s tymi uz taka spokojna nie som
Ja som s vecami s Desigual spokojna. Kabelky, saty aj tricka v pohode dva - tri roky vydrzia, potom povoli forma alebo farby, ale zase za tu cenu je to ok....
Tak dva roky stačí, to aj tak nevydržím dlhšie nosiť tu istú tašku, vždy posuniem na bazár kabelku.
Ja som mala do nich jednu asi tri roky dozadu a drzala celkom dobre ale mna tiez kabelky velmi rychlo omrzia takze som ju asi po roku a pol dala mojej sestre a ta ju vlaci doteraz :D Je pravda, ze uz je taka donicena ale odnesie co potrebuje. Ked by ti stacial na nejake dva roky tak kludne kup ak su v zlave 🙂
Mám od nich kabelku a detskú zimnú bundu. Bunda vydržala len jedno jediné opranie a celá sa zošúchala, kabelka má o čosi dlhšiu životnosť, ale tiež sa oveľa skôr trhá ako iné kabelky. Za mňa - veľmi nízka kvalita, ide len o imidž 🙂.
Ja som mala od nich len taku mensiu kabelku a uz davnejsie ale tiez nejako extra dlho nevydrzala, tiez som si myslela, ze ked je to "znackove" a nestoji to 5 korun tak vydrzi kusok dlhsie ako nejaka lacnejsia ale bohuzial. Odvtedy som odtial nic nekupovala ale akurat minule som rozmyslala nad tym ci sa to nejako zlepsilo odvtedy ale ako citam tieto prispevky tak asi ani nie
Aha, a ešte som zabudla na šatku, kde tiež po 1 - 2 praniach od štepu utekajú očká.
@mareri ja tam nakupujem O bag. Všetko ok.
@janasim ja som nemala dobrú skúsenosť, koženka sa veľmi rýchlo osuchala a tiež sa odtrhli rucky aj popruh. Záleží zrejme aj na tom ,koľko veci v tej kabelke nosis...

ja mam desigual velmi rada kvoli farbam a strihom, ale uz si nekupim :( kabelky sa rychlo rozpadnu, su to len imidzovky :( mam 4 a uz dost. so satami obdobne, rychlo stratia farby a tvar