Kam darovať detské oblečenie?
Ahojte, zbieraju sa mi doma kopky oblecenia po mladsej dcerke, tak mi dnes napadlo, kam dalej s tymito vecami? Par hodnotnejsich veci mam nafotenych a ponuknutych na predaj, no mam toho ovela viac. Nemame momentalne v okoli nikoho s dievcatkom povedzme okolo jedneho roka, komu by som to posunula. Da sa taketo oblecenie niekam darovat? Povedzme Cerveny kriz / nejaky detsky domov? Alebo neviete o nejakej rodine v nudzi v Leviciach, ktorej by som to mohla posunut? Je to oblecenie asi od velkosti 80 po 92, cize rok az 2 roky, naozaj vsetko od spodneho pradla az po kombinezu do snehu, preto sa mi ani nechce pustat do triedenia. Radsej by som sla do takejto adresnej pomoci, ako to len hodit do kontajnera na satstvo.
Dakujem za napady
Videla som na jednej sociálnej sieti normálne skupiny a tam sa buď ozývali samotné mamičky, alebo aj ľudia že zháňajú pre niekoho konkrétneho. Skús pozrieť tam 😉
Ja by som tiež rada vedela kam také veci dať lebo to nechcem dávať do tých kontajnerov humana čo máme pred panelákom keď je to zachvilu vyhadzane vonku .Je mi to ľúto hodiť do koša lebo by sa to mohlo nejakému dieťatku ešte zísť
My take veci aspon zhruba pretriedime, spravim baliky podla velkosti, rocneho obdobia a dame na bazos, ze nenarocnej rodine. Do pol dna sa vzdy niekto ozve. A iba to zavezieme do mesta na dohodnute miesto (byvame dost mimo)
@anonym_15168a u nás sú tie kontajnery zabezpečené, nedajú sa z nich vyhádzať veci…
Ja by som tiež rada vedela kam také veci dať lebo to nechcem dávať do tých kontajnerov humana čo máme pred panelákom keď je to zachvilu vyhadzane vonku .Je mi to ľúto hodiť do koša lebo by sa to mohlo nejakému dieťatku ešte zísť
@anonym_15168a
@anonym_autor
videla som na fb skupinu Darujem a tam boli ponuky a ozvalo sa viac ludia a darkyne si vyberali podla profilov, že komu darujú
My take veci aspon zhruba pretriedime, spravim baliky podla velkosti, rocneho obdobia a dame na bazos, ze nenarocnej rodine. Do pol dna sa vzdy niekto ozve. A iba to zavezieme do mesta na dohodnute miesto (byvame dost mimo)
ja som raz dala na bazoši skrinu zdarma ešte komunisticku, do tyždna bola preč
@margaretka_
ja som raz dala na bazoši skrinu zdarma ešte komunisticku, do tyždna bola preč
@margaretka_
@karolinakr este davnejsie, este sme byvali v meste, sme sa potrebovali zbavit nejakych matracov, starsej chladnicky... no dosli ludia a vselico este pobrali. Clovek by neveril, kolko toho dokazu nalozit na male auto 🤣

pozri či nemáte zberné kontajnery na šatstvo, u nás máme, zbiera to mesto a odovzdáva nadácii úsmev ako dar… tak ja dávam tam…