icon

Kam dávate staré zubné kefky?

0902451797
4. okt 2021

Ahojte, viete mi povedať, kam alebo kde môžem posunúť ďalej staré zubné kefky?
Čítala som na internete, že sa recyklujú a vyrábajú sa z nich napríklad koše do MŠ.

Neviete niekto?
Ďakujeem

tamvtme
4. okt 2021

@0902451797 pokial viem, toto sa tykalo.len kefiek Curaprox a odovzdavaju sa na predajnych miestach.

fepe5
4. okt 2021

Moje deti ich nosia do skoly,tam ich zbieraju a aj v niektorych lekarnach zbieraju

0902451797
autor
4. okt 2021

@tamvtme áno, mám len curaprox, ďakujem

0902451797
autor
4. okt 2021

@fepe5 ďakujem, zistím ďalej 😘

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nerienpagan
4. okt 2021

@0902451797 v dmke este pred rokom myslim mali taky box na kefky nemuseli byt ani od curaproxu. Robili sa z nich koše na odpadky. Skuste sa popytat v dm, ci je to este aktualne.

deedol
4. okt 2021

dm uz nezbiera, tusim kvoli covidu. v smile shopoch sa daju odovzdat.

minesasubu
4. okt 2021

ak máš curaprox tak do najbližšej predajne odniest ... ja idem dnes takto 🙂 chodím každé 3 mesiace nakoľko treba meniť kefku pravidelne
majú tam miesto pre ne dokonca ak hned niečo kúpiš dajú ti zľavu je to síce len cent tusím za každú kefku ale aj to poteší 🙂

liusa82
4. okt 2021

Mne ked už zubná kefka doslužila myslim na čistenie zubov tak ešte nejaký čas použivam čisto na dočistenie jazyka.Lebo mne tie škrabky čo su špecialne na jazyk bohviečo nehovoria toto lepšie dočisti a potom klasicky do koša

bloger
4. okt 2021

@0902451797 normálne do koša je to plné baktérií čítal som o tom

janetinka27
4. okt 2021

najprv ju pouzivam v domacnosti na cistenie zle dostupnych miest a ked je uz po nej, tak ju hodim do kosa na plasty

viestta
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
4. okt 2021

@viestta mozno som to robila doteraz zle, podla mna kefky ktore pouzivam, su z jedneho typu plastu, kedysi som si citala ze staci odfaklit cast so stetinami. mozno sa odvtedy odporucania na separovanie zmenili

halci
4. okt 2021

V curaprox smile shopoch maju taku gilotinu, kde mozes sama odrezat hlavicu, ta sa vyhodi a ten plast z rucky potom recykluju na vyrobu tych kosov. Ale nie som si ista, ci teraz zbieraju, naposledy som sa pred par mesiacmi pytala a kvoli covidu nezbierali.

mischelin999
5. okt 2021

To sa da vazne vratit? Som netusila, a preco vlastne, co sa s nimi dalej deje?