icon

Kam s nosenými vecami?

timcikova31
17. júl 2016

Dievčatá,máte nejaké skúsenosti z nepotrebnými vecami...skladovať ich nechcem,lebo ich nikto,nikdy nevyužije a do konvy mi je ľúto vyhodiť

sara07
17. júl 2016

urob z nich balíčky podla veku a bud ich proste daruj alebo predaj za symbolickú cenu alebo daj na charitu

timcikova31
autor
17. júl 2016

sara07..dakujem,asi to tak urobím ...pofotim a pridam🙂

pribinak
17. júl 2016

Mozno mas v okoli nejake krizove centrum pre matky s detmi ci katolícku charitu

dorotka202
17. júl 2016

U nas su take zberne kontajnery na obnosene saty,hracky.musia byt ciste a neposkodene.potom to vyberaju a davaju dalej na charitu,chudobnym.skus zistit ci v okoli tiez nemate nieco take.ja som tam tiez dala kopec veci.hlavne po detoch.mne zavadzali a takto mozno este niekomu pomozu.

cajca
17. júl 2016

Tie kontajnery o ktorých tu píšete nie sú určené na charitu. Tie triedia,zle veci vyhadzujú a ostatné predavaju v sekacoch. Vlastní ich poľská firma.

glorikarebeka
17. júl 2016

@dorotka202 z kontajnerov idu do sekacov ja by som dala rodinam o ktorych viem,ze to naozaj potrebuju a tych je v kazdom meste aj v kazdej dedine neurekom

dorotka202
18. júl 2016

Tie kontajneri niesu oznacene ako humana.a na urade urcite vedia kto ich chodi vyberat.preto ze nejaka firma to dava do sekacov,neznamena ze sa to tak robi so vsetkymi tymi vecami a vsade.neviem kde inde by som ich dala.by ste sa cudovali,ale poznam par pripadov kedy sa dali veci chudobnym alebo romom a potom sa nasli vyhodene a popreberane v priekope za dedinou
Takze radsej ich dam do tej zbernej nadoby a oni uz vedia co komu a kolko dat a zvysok vyhodit kde patri.

hettinka
18. júl 2016

skús stránku http://www.za-odvoz.sk/

ja som sa takto už zbavila pár nepredajných vecí
tie značkové a v dobrom stave som ponúkala na predaj na bazárikoch, ale už mám veľké deti a veci znosia, takže bud darujem na donosenie kamarátkam, alebo idú do kontajnera, alebo do tých zberných kontajnerov a o ich ďalší osud sa nestarám.
Niečo som dala aj na kresťanskú charitu, ked bol zber na mojom pracovisku.

luciannka83
19. júl 2016

ja som dávala do kontajnera na textil, kde ich dalej recyklujú.

timcikova31
autor
19. júl 2016

Dakujem všetkým 😘

emmusska
19. júl 2016

@luciannka83 ja tiez to takto riesim. Ja len dufam ze robim dobre ze ich davam prave tam 🙂