Karta žiak - SAD
Prosím vás,chcem dcére vybaviť kartu,ale nie na cestu do školy len aby mala zľavu v buse ked niekam cestuje.je potrebné aj napriek tomu pýtať potvrdenie o návšteve školy?
@misienka123 áno treba
@misienka123 aka stara je dcera? Tusim do 15-tich alebo 16-tich rokov nevyzadovali potvrdenie, potom uz ano. Ale staci potvrdenie stiahnute z edupage.
@andrea_82 v júni bude mať 13.Len neviem či chcú obnovovať každý rok alebo nie.Keď som jej zákonný zástupca, môžem jej vybaviť ja keď budem mať jej fotku?
@andrea_82 v júni bude mať 13.Len neviem či chcú obnovovať každý rok alebo nie.Keď som jej zákonný zástupca, môžem jej vybaviť ja keď budem mať jej fotku?
@simona1998 ďakujem 🙂
@simona1998 ďakujem 🙂
@misienka123 páči 🙂 plus by som určite ešte dala aj to potvrdenie o návšteve školy, to viem, že sme museli mať 🙂 .
@misienka123 páči 🙂 plus by som určite ešte dala aj to potvrdenie o návšteve školy, to viem, že sme museli mať 🙂 .
@simona1998 veď pozerám že tam nieje uvedené že žiadajú. Stačí možno totožnosť o veku ale pre istotu vytlačím
Ďakujem🙂
@simona1998 veď pozerám že tam nieje uvedené že žiadajú. Stačí možno totožnosť o veku ale pre istotu vytlačím
Ďakujem🙂
@misienka123 u nas fotia deti priamo na SAD, takze bez dietata nevybavis
@misienka123 u nas fotia deti priamo na SAD, takze bez dietata nevybavis
@andrea_82 na stránke je, že aktuálnu fotografiu a si zdarma oscanujú.
@andrea_82 na stránke je, že aktuálnu fotografiu a si zdarma oscanujú.
@misienka123 Tlačivo stačí, keď vytlačíš na Edupage. Fotku ti oskenuju. Karta väčšinou platí na 4 roky .Keď pôjde na strednú, asi si bude vybavovať novú
Od mojho syna potvrdenie zo skoly nepotrebovali. Mal 11 ked som vybavovala preukazku. Na mieste ho odfotili a preukazku dali.
@misienka123 Ja som vybavovala sebe aj dcére cez e-shop na stránke ubian.sk a pre žiakov ZŠ nebolo potrebné potvrdenie o návšteve školy.
@misienka123 Ja som vybavovala sebe aj dcére cez e-shop na stránke ubian.sk a pre žiakov ZŠ nebolo potrebné potvrdenie o návšteve školy.
@caramellka dá sa aj dobiť kredit cez ubian či len v buse?
@caramellka dá sa aj dobiť kredit cez ubian či len v buse?
@misienka123 Aj cez Ubian. Dobijam takto sebe, aj dcére.

@misienka123 aka stara je dcera? Tusim do 15-tich alebo 16-tich rokov nevyzadovali potvrdenie, potom uz ano. Ale staci potvrdenie stiahnute z edupage.