icon

Kate & Wiliam

25. mar 2023

Co maju nove?

deti95060810
25. mar 2023

nič... všetko po starom...

ana82
25. mar 2023

sú po večeri, čakajú na 3 hodinu, aby posunuli hodiny

autor
25. mar 2023

TikTok hovori nieco ine, tak reku co o tom viete.

danyelia
25. mar 2023

Ahoj, práve teraz som si s nimi písala na instáči, majú sa obidvaja super 🤗

kalifka
25. mar 2023

A čo tiktok hovorí?!?

autor
25. mar 2023

@kalifka Nechcem robit klebety.

bessie12
25. mar 2023

ked pojdem s nimi na kavu, tak sa ich na to opytam 😉

kalifka
25. mar 2023

A potom prečo chceš, aby druhý klebetili?!?

autor
25. mar 2023

@kalifka Ak mate doverihodnejsi zdroj, uz to nebude klebeta.

ana82
25. mar 2023

😂😂ani nenarobíš, zas nejaká kačica....šak si kukni anglické denníky, tie by toho boli plné

alex49
25. mar 2023

Vážne si myslíš, že slovenské ženy na koni majú informácie o súkromných veciach britskej kráľovskej rodiny???

ana82
25. mar 2023

@alex49 😂tebe nepísali, ani mne som v šoku a to im vraj dnes povolili sex😂

mimi2120
25. mar 2023

Myslím, že nič dôveryhodnejšie ako tiktok neexistuje. Každý predsa vie, že keď chceš dôveryhodný zdroj informácii, tak ides na sociálnu sieť.

h2
25. mar 2023

Čiže ty chceš vedieť, čo majú nové a keď dostaneš odpoveď, že nič, tak napíšeš, že to tak nie je, lebo ty máš nejaké informácie z TikToku, ale nenapíšeš ich, lebo nechceš robiť klebety?! 🤔

rootham
25. mar 2023

@alex49 🤣🤣🤣👍

rootham
25. mar 2023

@h2 🤣👍

miadi
26. mar 2023

Tak ked to bolo na TikTok tak to uz musi byt pravda 😂som mala jeden den stiahnutu appku. Bolo tam 300 verzii tej istej recitacie o smiesnej bielej dievcine co sa smeje zenam inej rasy ze su chlpate no hra sa s mecom samuraja a henou si kresli pehy.. a potom take lokalne ako je Canada hrozna krajina lebo dovoli eutanaziu psychicky chorym. A ze idealne je odist zit do mexika 😂ale o Kate a William nic .. ale na MK to uz nebude klebeta to bude overena info . Lebo Kate tu uz par rokov mà profil a je dost otvorena o svojej rodine .. staci sa jej kuknut na profil.

lavender273
26. mar 2023

Co tam po Kate a William. Co ma nove Hailey Bieber. Uz asi 5 sekund som nic nevidela na socialnych mediach.

1fifinka1
26. mar 2023

@autirka ja tik tok nemám, čo sa tam písalo? Či klebetis je anglickej rodine úplne jedno takže daj.... Zaujíma ma to

diamondsspaces
26. mar 2023

A prečo ťa zaujímajú? Prečo sa staráš v podstate do cudzích? Chceš sa pobaviť, že to medzi nimi nieje ideálne? Nechápem to fakt, prečo ľudia v dnešnej dobe zaujímajú nejaké polocelebrity a celkovo celebrity. Sú ľudia o ktorých sa nehovorí, ktorí dokázali omnoho viac pre našu Zem . O nich by sme sa mali zaujímať a nie o šoubiznis. Polka celebrít je závislá a vedia hodno o živote. Médiá vás kŕmia úplnými srackami. V živote sú aj dôležitejšie veci ako kto ,kde s kým spí a co robí.

tanyag
26. mar 2023

Možno hovorí o tej nevere, ktorú "pravdepodobne" mal už v roku 2019, keď Kate bola tehotná...a media šíria aj to, že Kate si sama kupovala ruže na Valentína, lebo vraj sa vyjadila, že William a ona už nie sú romanticky na tom dobre a vraj on Valentin strávil s tou ženou, s ktorou mal neveru už v roku 2019...to je všetko...či ešte niečo? Tiež nechápem prečo to musíš riešiť...síce nemám tiktok či čo to je...ale žila som dlho v UK a občas mi na FB vyskočia nejaké články 😁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
yoxinka
22. mar 2024

@h2
Mentálne salto ☝️

moonlight1210
22. mar 2024

Aktualne maju najnovsie v rodine dvojnasobne rakovinu. Co by si Kate aj (urcite najradsej zatial) nechala pre seba, kym to spracuje, ale mnoziace sa klebety ju prinutili povedat to nahlas uz teraz.