Kde by som mohla uverejniť zoznamkový inzerát?
Ahojte,prosím Vás kde by som mohla uverejniť zoznamkovy inzerát? 🤣 dá sa to na MK? Potrebujem pre kamaráta nájsť ženu a zatiaľ sa nedarí
@vellllo_70 kamarat nech si poradi sam, inak nech radsej nehlada ziadnu zenu, bol by jej taky neschopny len na pritaz.
@vellllo_70 Mne tu minule nejaká sprostredkovala chlapa, resp. on sa ozval mne na odporúčanie. S chlapom som písala dva dni a už mi vypisoval, aký je nadržaný. O takýchto fakt nestojím. Takýchto tu už neponúkajte, prosím..
Najlepšie bude ak si nájde sám skús mu odporúčiť badoo tam kamoška si našla vzťah a už sú 2 roky spolu 😂
Mal 10 rokov vzťah ktorý sa skončil pretože druha strana nechcela deti a teraz sa mu vzťah nedarí nájsť tak som mu chcela pomôcť
@gdpr Badoo zasadne odmieta je názoru že tam ide len o sex a on by práveže chcel vzťah nie jednorazovku
@vellllo_70 Badoo je fajn, nie kazdemu ide len o sex... ano je tam kopec ľudi s roznymi ,,potrebami,, ale keď sa chlapcovi nechce vynaložit trochu namahy, a trpiet aj sklamania... tak asi tažko pride k nemu jemu vhodna partnerka. 😏
@vellllo_70 no ja poznám jeden konkrétny pár, kt. sa zoznámili cez Badoo a teraz sú už zasnúbení...takže, keď neskúsi, tak nevie ...a takisto dosť ľudí v okolí, kt. sa dali dokopy cez takéto zoznamky
@vellllo_70 ja som si raz nasla chalana na zoznamke na azete. ale nie pokec, ale normalne inzeraty. ale to bolo 2009, neviem, ci to este funguje.
ja som tiez chcela pomoct znamej, mala zle skusenosti z 2 vztahov. ale nakoniec si nasla muza sama, ale vlastne znova je tam problem. oni si to musia riesit sami a sami potom aj v tom vztahu zit. aj ked clovek by im chcel pomoct.
@vellllo_70 s muzom sme sa zoznamili cez pokec, ale to uz je vyse 6 rokov. bola som aj predtym na nejakom stretku, aj ked to nevyslo sice, ale bol to normalny chalan. viacero chalanov tam bolo normalnych, slusnych. ale velmi vela takych, co chceli sex, ale tak tych som ignorovala a necitila som sa tam nejak obtazovana.
@vellllo_70 Zúfalec, ktorému hľadá ženu kamarátka, je snom každej ženy. 🙄 Horšie už je len, keby si bola jeho mama. 🤭

@vellllo_70 a prečo si kamarát nejakú nenájde sám? 😉