Kde by ste si dali robiť zuby?
Ahojte.Prosim,vedel by mi niekto poskytnut dobru radu?Som na RD,mam uz pomerne malo zubov,chcem si dat urobit stolicky,pravdepodobne zbrusit a nasadit nejake 2,3 zuby.U mna to budu najma stolicky,no aj tie vedla-neviem nazvy zubov,ani cislovanie,no to ,samozrejme,nie je podstatne.Viete mi.prosim,uprimne odporucit nejaku kliniku,zubara/zubarku,kde by som neplatila velmi vela a zaroven by to bola kvalitne urobena praca,nech su to aj vzhladne urobene zuby a ocenila by som v neposlednom rade aj citlivy pristup,ziadne nasilu otvarat usta a podobne.No rozpisala som sa,ak niekto poradi,naozaj mi pomoze.🙂Musim to riesit,lebo bez zubov to nejde.Dakujem.:-)
@elizabeth88 Alfa dent v BA môžem za mňa odporučiť... Ale pri nových zuboch sa platí veľa. Oni majú super ľudský prístup a krásnu prácu, na nete majú cenník tak sa dá pozrieť aj to. Ak nechcete platiť až tak veľa odporúčam potom cestovať na východ k zubárom, tam sú o niečo lacnejšie nové zuby... ale zase s cestou a zo všetkým sa to až tak neoplatí.
@elizme Dakujem za tip.🙂
Smile Clinic
@julia2018 ako ktoré väčšie kliniky majú skoro rovnaké ceny po celom SK, súkromný zubári niektorí sú lacnejší. Mám skúsenosti z BA, z PP, z KE z väčších kliník a bola som aj v menších ambulanciach, kde robí napr. len jeden lekár a tam je to zas lacnejšie, čo som zostala veľmi prekvapená. Závisí no...
Dr.Martin klinika v Ba, chodim tam a za mna spokojnost
@amonet Dakujem.
Ja chodím ku svojej obvodnej zubárke, ktorá je staršia a skúsená a vždy mi urobila či už mostíky (pravdepodobne tu budú treba) za doplatok, ktorý sa platí. DO súkromného zariadenia som vôbec nemusela chodiť.
@mpg Super,ja som mala svoju obvodnu zubarku uplne super,este aj presluhovala dost dlho,no raz to musela uz predat dalsiemu.🙂No to bola odbornicka naozaj.Kde ju mas.prosim,tu zubarku?V Ba?
@elizabeth88 V NR. A naozaj robí veľmi kvalitne, tiež už vo veku naD 60 rokov.
Ja mám zubára na Ukrajine 🙂 Má len slovenskú klientelu a hovorí po slovensky. Ceny viac ako priaznivé, perfektný prístup lekárky,...
@elizabeth88 teda ak chcete,tak do IP.
@nikayla ako sa prosím vola a ceny cca 🙂?
@nikolka1502 píšem správu 🙂

Zabudla som napisat BA,Samorin,DS...