icon

Kde je môj balík z Packety?

21. júl 2025

Ahojte, kúpila som si u 1 pani veci pre dcéru. Dohodli sme sa na packete, vyplatila som jej balík+poštovné. Dnes som sa jej pýtala, kedy podá balík, ona mi odpísala, že ho podala, ale mne do apky nič neprišlo. Neprišlo mi, ani keď vytvorila štítok.
Čo teraz? Že, jej tiež nič nedošlo, tak neviem, je mi to divné.

slawka2208
21. júl 2025

v piatok doobeda bola nejaká porucha ked som odosielala baliky tak mi nešlo vložiť baličky do boxu, ale ako inač ho podala ked nemala v aplikácií kod odosielací ktorý musí nahlásiť. alebo otvoriť si s tým box?

anonym_0d48bb
21. júl 2025

@anonym_autor hej maju nejaku chybu. Ja som jednej pani poslala balik pred 6 dnami a stale je na ceste :(

rozculena
21. júl 2025

dnes packeta normálne ide,včera som objednávala a dnes už je balík na ceste od dodávateľa na depo.
tak hádam sa vám tie balíčky tam objavia....

koniarova
21. júl 2025

Pani ťa dobre ojebabrala.
@anonym_autor

sandral
21. júl 2025
@koniarova

Pani ťa dobre ojebabrala.
@anonym_autor

@koniarova to vôbec nie je isté. Ja som objednávala deťom hračky v stredu, vyfakturovali a aj poslali vo štvrtok a objavilo sa mi to až dnes.

koniarova
21. júl 2025
@sandral

@koniarova to vôbec nie je isté. Ja som objednávala deťom hračky v stredu, vyfakturovali a aj poslali vo štvrtok a objavilo sa mi to až dnes.

@sandral tak držím autorke palce.

rozculena
Autor odpoveď zmazal
autor
21. júl 2025

Ďakujem baby, záhada vyriešená. Aktualizovala som si aplikáciu a balík je v depe, tej babe to doteraz apka nenahodila.

gastanka123
Autor odpoveď zmazal