Kde je samozber sladkého hrachu na západnom Slovensku?
prosím, kde v západoslovenskej kraji Trenčín až Trnava býva možnosť samozberu, popr. Kúpy už nazbierané ho hrachu.
Alebo ,v ktorom meste na trhu je možnosť kúpiť si väčšie množstvo sladučkého hrášku
Pri TT byva v Bucanoch. Ale ak mam byt uprimna, neoplati sa ti tam chodit. Minuly rok byvala cena za kg tusim 2.9. Ale ten hrasok sa velmi dlho zbiera. A v obchode kupis v sezone 3.9/kg. Ja som tam chodievala z dlhej chvile na materskej ( deti si pobehali, napapali sa hrasku, nieco sme priniesli domov). Ale na kupenie vacsieho mnozstva za super cenu to fakt nie je.
Na jahody sa ti oplati chodit, tam je cena vyrazne lepsia nez v obchode a rychlo nazbieras vacsie mnozstvo ( a su vyrazne chutnejsie nez z obchodu). To poznam pri TT samozbery Majcichov, Bucany, Vesele. A s deckami pecka, moje to miluju, pomahaju, papkaju 🙂.
@zlatic77 samozber hrachu byva tam, kde samozber jahôd a levandule, pri letisku v Trenčíne
@zlatic77
Dá sa dostať aj MHD, ale zastávka je cca 10 minút peši od samozberu. Zastávka sa volá Letecké opravovne Trenčín. Je to presne na opačnom konci mesta ako stanica. Ale predpokladám že zbery začnú najskôr koncom mája, v júni, treba si zavolať. Chodím tade denne, zatiaľ sa nič nepredáva. A myslím, že každý rok môžu predávať nieco iné, nakoľko nie vždy musí byť na všetko sezóna. A sledovala by som aj Bazoš, tam bývajú často ponuky na samozber.
@zlatic77
Dá sa dostať aj MHD, ale zastávka je cca 10 minút peši od samozberu. Zastávka sa volá Letecké opravovne Trenčín. Je to presne na opačnom konci mesta ako stanica. Ale predpokladám že zbery začnú najskôr koncom mája, v júni, treba si zavolať. Chodím tade denne, zatiaľ sa nič nepredáva. A myslím, že každý rok môžu predávať nieco iné, nakoľko nie vždy musí byť na všetko sezóna. A sledovala by som aj Bazoš, tam bývajú často ponuky na samozber.
@jaja1979 srdečná vďaka🌞🌞🌞

@zlatic77 samozber hrachu byva tam, kde samozber jahôd a levandule, pri letisku v Trenčíne