icon

Kde kúpim detský kufor?

drusila1407
22. mar 2023

Poradíte, kde sa dá kúpiť detský (chlapčenský) kufor? Internet mám celý prešmejdený, dá sa aj niekde inde, napr. CCC alebo inde v obuvi? Osobné skúsenosti? A za normálnu cenu okolo 30€ ak je to reálne 🤷🏽‍♀️

nikasmile
22. mar 2023

Pripnem sa aké tipy dajú. Ja by som aj priplatila len nech je ok

amelia89
22. mar 2023

aky velky ? prirucny ci velky

drusila1407
autor
22. mar 2023

@amelia89 kľudne menší, to len keď ideme pár krát do roka na víkend preč, aby si tam dal malý hračky a možno nejaké oblečenie...ruksakov máme kopu, skôr niečo na kolieskach by som si predstavovala

amelia89
22. mar 2023

@drusila1407 no ja som teraz kupila synovi tento. Je z neho hotovy,ono je to vlasne aj odrazadlo 😂 Ale teda nesplnije podmienku 30€

https://www.samsonite.sk/dream-rider-suitcase--...

drusila1407
autor
22. mar 2023

@amelia89 ten som pozerala, vyzerá parádne, len z tej ceny ma ide prekotit 🤣🤣🤣

bozenas
22. mar 2023

Naša dcéra sa zamilovala do kufra v TEDI, vypýtala si ho dokonca na narodeniny ako darček. Stál myslím 22€, a má ho na takéto víkendovky (nejaký kratší pobyt, alebo k starým rodičom).

milanemila
22. mar 2023

@drusila1407 tento by sa mohol synovi pacit a aj cena zodpoveda tvojim poziadavkam https://www.perinbaba.sk/little-dutch-detsky-ku...

inana11
22. mar 2023

Ja som kupila tu na konovi cez bazár synovi dva,menší a väčší a bolo tookolo 60 aj s postou a vyuzivame ich,sú super,pevne… ale to bolo na Vianoce 2021 tak neviem ale prelustruj to aj tu

cookie29
22. mar 2023

@amelia89 do toho nic moc nedas :( mali sme podobny ked bol syn mensi.

amelia89
22. mar 2023

@cookie29 dam do toho uplne vsetko co treba- knihy, deku,snacky, hracky,oblecko vsetko…

miriamamama
22. mar 2023

@drusila1407 napr TESCO

drusila1407
autor
23. mar 2023

@bozenas a to je normálne detský kufor? Nemáte foto prosím 🙏 Približne v akom čase ste ho kupovali? Myslím tak, či to bolo dávnejšie, či sa mi oplatí tam ísť pozrieť 🙂

drusila1407
autor
23. mar 2023

Ďakujem všetkým za odpovede, idem lustrovať 🤣

cookie29
23. mar 2023

@amelia89 je super, ale to su kufriky co maju okolo 18-21L, v porovnani napriklad bezna kabinkova batozina je cca 35-40L v zavislosti od leteckej spolocnosti. Do tych 18L mam problem dietatu narvat nejake oblecenie, par plienok na cestu a nedajboze ked ideme v zime a treba teplejsie oblecenie... takze to zavisi skutocne od potrieb a pouzivania.

bozenas
24. mar 2023

@drusila1407 asi pred dvomi týždňami, je to klasický kufor, ale krásny ružový. Mali viacero, skúste pozrieť. Aj v KIK som nejaké videla, aj Tesco myslím má.
Syn keď bol mladší, tiež mal klasický kufor a dal si naň pár nálepiek, a bol presne podľa jeho predstáv.

ninah1486
6. jún 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja mam dobru skusenost s kupovanim kufrov cez najkufre, maju aj detske

beahavala
13. jún 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

najradsej kupujem kufre cez internet, v kamennych obchodoch mi pride ze dokopy nic nemaju

drusila1407
autor
13. jún 2023

@beahavala nejaká konkrétna stránka? Ďakujem