Kde kúpim peknú obývačku v Bratislave?
Ahoj baby viete mi poradit kde by som v Bratislave nasla peknu zostavu do obývačky? Kika,ikae,asko pozrete.. Dakujem 😉
Moderné, môže byt leskle, kuchyna je tiež bleda
Ja pracujem v nábytku, ale nie v BA. PRedávame veľmi pekný sektor Vigo, jednoduché a lesklé skrinky, ktoré si vyskladáš ako chceš. Ale objednať si môžeš len cez internet, lebo v BA nemáme nábytok. Pozri našu stánku famm.sk. Na fb máme titulku. Videla som už po vystavách veľa rôznych obývacích stien. Ale tá u mňa vyhráva, lebo je jednoduchá, nadčasová a taká šik. Budem rada ak som ti aspoň trochu pomohla🙂
Dakujem 😉 popozeram
skus tu https://www.sconto.sk/biele-obyvacie-steny/ kupovali sme tu tu našu. Tiež máme v bielom dekore.
velmi pekne su sedačky v tvare pismena U a hlavne ked su rozkladacie a s uložným priestorom.
@lenka13021 mate aj bez lesku?
@isabellaa len tieto s leskom
@lenka13021 ďakujem, ta stránka famm.sk nejde:(. A aka je dĺžka, ja by som potrebovala az 4 metre. A je k tomu aj nejaky stolík?
@isabellaa stránka už nefunguje, skúste iný e-shop. Novynabytok.sk. Stolíky sú rôzne, určite by sa našiel. Ak chcete 4 m to by Vám trebalo dve obývacie steny.
@lenka13021 ďakujem veľmi pekne;)
baby, kde ste kupili obyvaciu stenu? POtrebujem totiž kupit predsienovu zostavu, nejaky velky botnik a skrinu so zrkadlom. Lenže potrebujem taky obchod,ktory mi ponukne dopravu.
@essenceee A akú farbu steny potrebuješ?

Ale aký štýl obývačky chceš? Provensalsky, či modernejší? S leskom, bez lesku? Bielu či v dreve?