icon

Kde kúpiť oblečenie pre (2metrových) vysokých mužov, prosím?

sesilia
18. jan 2021

Oblečenie pre vysokých mužov (2metrovych),kde kúpiť prosím?

viestta
Odpoveď bola odstránená
luciferisko18
18. jan 2021

Môj manžel ma 2 metre, väčšinou sú mu ako tak dobre veci z tých drahších značiek Mustang , gant, napapirji, ale minule som mu kúpila tričko v tescu a bolo dobre , mali tam take väčšie veľkosti ako 2-3 XL

sesilia
autor
18. jan 2021

@viestta nie,to nepoznám.dakujrm skúsim.

sesilia
autor
18. jan 2021

@luciferisko18 ono tie veľkosti 2xl,3xl sú hlavne viac široké ako dlhé. Ja kupujem hlavne v nexte,ale teraz je to tam po brexite nejaké biedne.

dominikac321
18. jan 2021

@sesilia ahoj pozri aboutyou a ked das kolekciu vacsie velkosti je tam kategoria ze vysoky

dominikac321
18. jan 2021

@sesilia teda je pri produkte napisane ze "vysoky"

marcellka32
18. jan 2021

Muž má 195 CM, ale má dlhé telo aj ruky, kupujem v Tesco alebo hľadám predĺžene veľkosti, na Bonprix

sesilia
autor
18. jan 2021

@dominikac321 dakujem

natyreggae
18. jan 2021

Ahoj môj priatel má 197 cm a teraz si nakúpil dosť oblečenia značky Amstaff ..Veľkosť tričiek a mikín mu stačila XL a tepláky a nohavice 2XL a úplne super 👌👌👌 Je síce dosť chudý ale zato vysoký.. Amstaff je super značka aj ja mám od nich nejaké veci😊

sesilia
autor
18. jan 2021

@natyreggae dakujem

katarinahar
18. jan 2021

Môj má 198cm a je síce troska aj do šírky ale naposledy objavil Gant a tam mu vyhovovali najviac veci, napr košele mali dlhšie ako inde, tiež teplaky a svetre..tiež si rad kupuje Camp David...na doma si zvykne kupovať aj v F&F, pripadne športové klasika Nike a Adidas

zuzi56
19. jan 2021

@sesilia rifle Mustang,
Športové oblecko decatlon, adidas.

jargal
10. mar 2025

Ahoj @sesilia aj ostatní, našla som na Slovensku lokálnu značku pre vysokých mužov https://vidyzo.sk/ 🙂 majú zatiaľ tričká, mikiny a ponožky. Časom by mali mať aj iné oblečenie pre vysokých. 🙂