icon

Kde kúpiť spoločenské šaty?

19. júl 2021

Ahojte, už som zúfalá,všade na internete tie isté modely,úplne všade. Jednak sa mi už nepáčia a potrebujem niečo v čom nestretnem ďalšie tri ženy na svadbe.
Viete o nejakom eshope?alebo obchode v NR kraji?
Veľmi by mi to pomohlo.
Ďakujem

dijka123
19. júl 2021

skus miadress

h2
19. júl 2021

To nemyslíš vážne! Tisíce rôznych šiat som videla, čo sa farby, dĺžky, strihu, materiálu týka.
Napokon som objednala odtiaľ:
https://www.gracia-eshop.sk

aleshka_supermama
19. júl 2021

Ja som obj z asos 🤷‍♀️, mne to v tých butikoch príde strašne predražené všetky butiky si to nosia bud z Maďarska alebo z Poľska. Moja sestra si raz kúpila šaty v Poľsku na trhu za 50e, tiež išla na svadbu čisté faux pas ešte jedna baba mala tie isté šaty 🤣 aj sa spýtala kde ich kúpila že v BA na Vysokej v butiku za 200e 😄.

autor
19. júl 2021

@aleshka_supermama no veď toto. Mne sa niektoré aj páčili ale potom som ich videla úplne všade a na každom a to teda nie. Ja som aj trochu náročnejšia že sa mi páči máločo 🙈 nemôžem zato. A ďalšia vec že veľmi veľakrát majú číslovanie UNI,a mne sú všetky veľké lebo nosím XS

hettinka
19. júl 2021

My sme kupovali v Peek&Cloppenburg znacku Mascara.

aleshka_supermama
19. júl 2021

https://prestigeshop.sk/ ešte som rozmýšľala z tejto stránky že obj tiež na svadbu.

deti95060810
19. júl 2021

matmazel...predajňa je v ZA , inak net

chouette0157
21. júl 2021

remixshop.com ...online secondhand, ale majú krásne plesové šaty a niekedy také dobré ceny ...dajú sa vrátiť v pohode iba za poštovné, že ti pre ne pošlú naspáť kuriéra ak by nesadli

lma633593
13. okt 2021
Používateľ lma633593 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lma633593.

eshopov máš strašne veľa, určite niekde nájdeš pekné šaty

miriam11
Odpoveď bola odstránená