Kde kúpiť tekutý dusík na kryoterapiu vlasov?
Ahojte, som uz zufala, velmi mi padaju vlasy, chodim k lekarke na kryo vlasov, avsak musim chodik taxikom tam aj spat, aby som nebola dlho z prace, poctivo chodim uz mesiac 3x do tyzdna. Zda sa mi, ze to aj pomaha, ale teraz som nebola od piatka a strasne sa zas zvysilo padanie.
Rada by som si zakupila ten dusik v tlakovej asi domov, pozorujem sestricku, z akej vzdialenosti mi dusim strieka a nie je v tom nic moc speci. Viete mi prosim poradit, kde by som ho mohla zohnat? Neviem sa doguglit :/ pretoze je aj dusik na auto, to by nerada :D ten doktorkin je v obyc striebornej 1l tlakovej flaske s piestom...
@darina1952 dakujem za viac info, vsimla som si, ze ceny flias su vysoke... zaujimalo by ma, ako teda doplnaju tie flase v ordinaciach....
@missviolet majú väčšiu nádobu (sudok) a prelievaju to do tej aplikačnej flasky

@missviolet raz sme boli s deťmi na fyzikálnej detskej prednáške - pokusy s tekutým dusikom. Pytala som sa pana čo to obnáša lebo nás to zaujalo. No vec sa ma tak, že dusík je lacný a dá sa kúpiť - nie je obmedzený prístup k nemu. Háčik je v tom, že nádoba na jeho skladovanie je veľmi finančne náročná. Najmenšia tuším okolo 1000€. Ide o špeciálnu nádobu s možnosťou úniku pary, nakoľko je dusík veľmi prchavý plyn a musí sa priebežne odparovat. Takže to nie je lacné ho skladovať na domáce použitie.