icon

Kde kupujete kvalitný med?

juliasb
9. jan 2022

Ahojte. O mede som už počula barsčo, pričom nemám potuchy, či to sú Hoaxy alebo pravda, nezistovala som (do toho medu pridávajú samy cukor, ten med je plný antibiotík atď)
Neviete prosím, kde kúpim fakt kvalitný med, ktorý bude zdravý?
Dakujem

janetinka27
9. jan 2022

@juliasb kupujeme u vcelara
mame tiez vcielky,ale med sme este nevytacali. najlepsie je popytat sa znamych, urcite aspon niekto kupuje u vcelara. z akeho mesta si?

nenne27
9. jan 2022

@juliasb ja kupujem od suseda, vasniveho vcelara.skus pogooglit vo svojom okoli vcelara a recenzie nanho

ddaassuullaa
9. jan 2022

Priamo od znameho vcelara, ale takeho, ktory nevytoci uplne vsetok med vcelam, ale im necha cast na krmenie, aby ich nemusel dokrmovat cukrom. Takych je uz malo

adrikadt
9. jan 2022

Ahoj, to čo si počula je bohužiaľ pravda, určite nekupuj med z obchodov ako Lidl, Tesco, Kaufland…Je dobre mat svojho včelára, o ktorom vieš ako včelári. Odkial si, možno budem vedieť poradiť 🙂

danieladeley
9. jan 2022

priamo od vcelara, ktoreho poznam....ziadny obchod

ailiba
9. jan 2022

@juliasb aj my od vcelara... Susedov otec. Rozhodne nekupovat v obchode. Dá sa aj na trhoch, väčšinou majú napísané, odkial je med a medové produkty.

marca12
9. jan 2022

Aj my kupujeme priamo od vcelara,o ktorom vieme,ze med je naozaj poctivy

laurika999
11. jan 2022

@juliasb priamo u včelára

sssss123
11. jan 2022

sused mojich rodičov je včelár, takže máme v zásobe stále

nika0701
11. jan 2022

@juliasb ahoj my máme od môjho ocina. Je včelár a ak náhodou, tak máme ešte synovca ktorý je tiež včelár a teraz uz dokonca aj náš sused je včelár 😄😉

luliu
11. jan 2022

Dôležité kupovať slovensky med, na to pozor. Aj keď kúpiš v Tesco alebo kdekoľvek v obchode základ, aby bol slovenský. Medy v obchodnej sieti sú kontrolované, kvalitné. Samozrejme ak máš v blízkosti včelára, ktorého poznáš, to je super 👍