Kde najlepšie kúpiť iPhone online?
Ahojte,chcela by som sa spýtať,v ktorom internetovom obchode by ste kúpili mobil tejto značky?Dcerka by veľmi chcela,ale si pozerá ceny a nevie sa rozhodnúť.Dlho nad tým uvažovala,či investovať do toho.V práci každý jej radí niečo iné a ja s tým nemám skúsenosti.Ďakujem.
@gabuci ja odporúčam IStore, mzone. Väčšinou v nákupných centrách a predávajú sa tam len tieto mobily. Je tam vždy najväčší vyber a aj najlepšie poradia. Podľa mna kúpiť je iPhone je dobrá investícia. Mám už 3. Väčšinou my každý jeden vydrží 5 rokov a posuvam ho este ďalej. Nikdy som neriešila žiadne reklamácie ani servis, keď to porovnám s Androidom, kedy vkuse niečo odišlo. Takze za mna odporúčam.
Tiez odporucam skor kupit v specializovanom obchode - mzone / istore.
Ked kupujem apple tak oficialne zo stranky.
@gabuci nech skúsi Swappie, tam predávajú repasovane telefóny za dobre ceny, bude mat telefón ako nový, samozrejme podľa Toho ktorý si vyberie, ale maju tam aj take ako nové a sú za oveľa nižšiu sumu ako nový. Nech si hlavne pozrie parametre zdravie batérie, či nemá nejaké poškodenia atd… kolegyňa z tadiaľ brala už 3 telefóny teraz na Vianoce, vyšlo ju to cenovo ako za 1 nový…
Ja som kupovala v predajni PLAY GO SMART (v Nitre je v Ncentre), majú tam aj používané telefóny (je na ne ročná záruka), aj iPhone, a sú ako nové.
https://www.pgs.sk/mobilna-zona-c-772.html
Ja by som kupovala nový v autorizovanom obchode alebo v elektru, nemám dôveru k repasovaným, použitým.
Repasovanú haraburdu by som nekupovala, tiež by som sa vyhla aj podozrivo lacným e-shopom kde predávajú nové telefóny. Už viac krát sme tam tiež kúpili vrak ktorý bol očividne druhotriednej kvality.
Už kupujeme len alza, nayko, mstores a vlastne všetko čo je "autorizované" lebo keď kúpiš haraburdu tak ušetríš 200-300 eur ale telefón bude zaručene druhotriedny a neužiješ si ho dlho 😀
@olimuc Ďakujem, má 26 rokov,vlani ukončila štúdium a v auguste začala robiť.Mobil dosť využila aj na STU na prednáškach,len zatiaľ I Phone nemala.Chcela by len nový.Jeho kamarát má tiež už 5 alebo šesť rokov, takže teraz by chcela investovať do toho.Preto som sa pýtala,lebo niekto chváli I Stores,niekto Mobil Care....
atď.Pozerala ceny aj v obchodoch.Jej kamarátka má cez T- Com,ale tam nebol taký výber.
@natalis1998 ďakujem ,I Store sa nachádza aj v Bratislave,ona tam býva .Ten druhý nepoznáme.
@natalis1998 Tak pravdepodobne si vyberie skôr na špec.predajni.
@gabika0825 Ďakujem,repasovany nie,len nový.
@unicornlady Ďakujem,ale len nový chce, zatiaľ mobily mala len nový.
@laurita285 To svätá pravda,haraburdu v žiadnom prípade.Preto som sa pýtala aj na e shopy, nekvalitným sa chceme vyhnúť.Ďakujerm.
@olimuc
@natalis1998
@cyberk
@bytc20
@mclissa
@gabika0825
@unicornlady
@valeria_h
@laurita285 a ešte by som sa chcela opýtať stačí 128GB, či radšej aspoň 256GB? Vďaka 😊
@gabuci Mzone je napríklad v auparku.. Ale všetky tieto predajne ponúkajú rovnaké služby. Čo sa týka kapacity ja som 5 rokov fungovala so 64GB, tu sa mala zaplnenú na 62 takze som si brali nový mobil 128 a úplne mi postačuje. Môj manžel mal tiež dlho 256 ale teraz si nový kúpil tiež 128 lebo mal tak 60-70 zaplnené a to mobil využíva aj na prácu.
@natalis1998 Ďakujem,akurát som sa s ňou hovorila poobede a hovorila, že pôjde buď do I Store alebo do Mzone a pravdepodobne 256GB vyhrá u nej.Len ešte sa nerozhodla, či 14,alebo nový 15.

Zalezi od rozpoctu a kolko ma dcerka rokov. Ak ho nemas limitovany chod do NAY alebo nejakeho pod co mas blizko a Kup farbu a model aky chces. Ak musis pozerat na ceny … skor swappie - nejaky repasovany model