Kde nájsť dobrého muža, ktorý si váži ženu?
Ahojte, kde nájsť dobrého muza ktorý si váži zenu a neberie ju ako jednu z možností? Nechce s nou hneď riešiť intimnosti a ide mu o to aka je žena a celkovo o ozajstný vzťah? Ďakujem.
V Disney rozprávke.
@kika03011986 Tak ty si iny pripad stockholmskeho syndromu, dva roky sa nechat hentak tyrat a este napises ze jak si ich milovala... ja mam dost...
@naneta258 vieš čo? Sú páry ktoré išli na to hneď a sú spolu 30 rokova a sú páry, ktoré čakali, pol roka, do svadby a po rokoch sa rozišli. Či sa s mužom vyspíš po týždni alebo po troch, je to jedno. Toto ti nezaručí, že to bude partner na celý život, príp. vhodný práve pre teba a príp. pre deti.
Ak je to ten pravý, je úplne jedno kedy dojde na sex. A ak to nie je ten pravý, možeš ho naťahovať polrok, ak ti zatial nezdrhne, a stále to ten pravý nebude.
@libertz Neviem kolko mas rokov, ale taketo vypisovanie cim si starsi tym menej funguje. A hlavne sa zene nedoprosuj a neziadaj vysvetlenie ked zrusi kontakt, no nezaujal si ju jednoduche. A to nemyslim v zlom, ale zeny takto funguju. Ideal ked chces zbalit zenu je zit si svoj zivot, byt v nom dobry, makat, mat vsetko premyslene, za sebou aj realne vysledky a vlastne ju ani nechciet, ona sama za tebou pride ked ju zaujmes a bude iniciovat kontakt ona. Naopak to fakt maaalokedy funguje.
@tttbb mne neslo o vypisovanie ale normalne si to vykomunikovat a hentake reakcie vtedy na mna boli dost nemiestne. Chcel som ju vtedy len nejak podporit aspon na dialku aby si nelamala hlavu nejakym cvokom co ju isiel ponizovat, to je cele. Potrpim si na nejakych zakladoch medziludskeho respektu a chcem to nejako "uzavret" aj tak nemam co stratit.
@libertz Vies ako sa hovori, zeny si davaju makeup pretoze chlapi sa zalubia do vzhladu a muzi klamu pretoze zeny sa zalubia do slov. To nehovorim, ze mas.klamat ale je to stopercentna pravda. Zenu zacne skor pritahovat ked mas usporiadany zivot, zaciti ze si kus ktory ma predpoklad byt uspesny a caka ju s tebou fajn zivot. To ze dobre vyzeras uz v urcitej zivotnej faze nestaci.Ano na zaciatku iniciujes kontakt skor ty ako chlap,ale akonahle sa plusminus spoznate tak zena zacne uhanat teba a vtedy vznika vztah. Ak ta zena spozna a ziadna reakcia neprichadza nema o teba zaujem. A nedoporucujem ti zaoberat sa dalej takymi zenami lebo sa len strapnis. Makaj na sebe dalej a hladaj dalej. Vzdy ked som ja zacal vztah to bolo tak ze som tym zenam prisiel atraktivny (hlavne myslenim aj ked vyzorom som tiez asi nadpriemer) a zacali ma bolat vonku oni. Prva zenska sa ma potom opytala ci mi moze dat pusu a boli sme spolu 7 rokov, druha ma pozvala k sebe domov a boli sme spolu sice len 3 roky ale defakto
ani jednu zenu som nezbalil ja. Len som nejak prirodzene reagoval na to ked som citil zaujem.
@naneta258 a co je to intimnost? Dotyky, bozky alebo hneď pohlavný styk. Ťažko povedať od koľkej rande je to správne. Jednoducho ak je to správne to človek cíti. V každom prípade nátlak nie je správny nikdy. Na druhej strane nemas 15 aby sa clovek musel vodiť pol roka za ruky a prechádzať sa po parku. Ja tebou spomenuté zoznamy ani nepoznám osobne aj keď teda o jednej som počula že je skôr na nezáväzné stretka.

Je tu akýsi častejší ,, výskyt chlavičiek" v mužskom rode 🤭. Autorka bacha,lov započal ☝️😁😆