icon

Kde nájdem extrémne odvážne topánky?

adoska717
2. mar 2023

Ahojte, mám asi trošku nereálnu prosbu 🫣 známa je trošku bláznivá a nosí extremne odvážne kúsky...nevedeli by ste mi prosím pomôcť kde zohnať takéto topánky čo sú na obrázku...ale hlavne tie so srnkou...poslala mi už 3 stránky ale všetky na jedno kopyto len iný názov s cenami za 5e 😀😀 ozdaj sa tu nájde niekto kto bude vedieť 😀 ďakujem 🤗

Kde nájdem extrémne odvážne topánky?
janewithane
2. mar 2023

@adoska717 etsy

soldi
2. mar 2023

@adoska717 skus pozriet znacku irregular choice, oni mavaju taketo divociny. Ja od nich mam jedny a su velmi pekne a pohodlne. Cislovanie sedi.
Foto prikladam ako ukazku stylu, konkretny model sa mi nechce hladat

lamonita
3. mar 2023

Skus pozrieť značku Iron Fist

miadi
3. mar 2023

To zhanas pre tu “ blaznivu “ znamu ? Ci pre seba ? Taketo veci najdes aj na AliExpress a nebudu stat 5e ale viac . Alebo si mozes kupit klasicke topanky a Niekto ti to tam bude vediet namalovat. Pozri Etsy alebo Sasha.sk

adoska717
autor
3. mar 2023

@miadi pre známu 😀 ja som extrém ale toto je už aj na mňa veľa 😀😀 idem jej poslať odporučiť a som zvedavá čo z toho bude lebo ona to chce ku kocikovaniu nosiť 🫣🤔😀😀 aliexpress sme kukali ale tam nemali tie čo ona chce

marty_4
3. mar 2023

tak to som este nevidela asi ani taketo topanky :D nerobi mi problem vziat si na seba cokolvek, kludne by som aj taketo nieco brala :D