Kde nájsť dobrého muža, ktorý si váži ženu?
Ahojte, kde nájsť dobrého muza ktorý si váži zenu a neberie ju ako jednu z možností? Nechce s nou hneď riešiť intimnosti a ide mu o to aka je žena a celkovo o ozajstný vzťah? Ďakujem.
tam, kde sa bezne pohybujes. akurat vlastne vobec nie je zasadna otazka kde, ale ako. a to tak, ze si s muzmi tie intimnosti a vztahy nebudes hned zacinat, ale budes dostatocne dlho sledovat, ako sa spravaju a aki v skutocnosti su. a zial urcite zistis, ze 95% nestoji za moc, ale stale zostane tych 5%... (obvykle su to ti najnenapadnejsi.)
@naneta258 V sebe, ked si budes vážiť samu seba. Potom nájdeš aj takeho muza.
v rozpravke
Tak ak za to stojis,tak kdekolvek 😉
@naneta258 No ved prave preto by som s tebou neriesil spolocne intimnosti. Tak ale vidis uz hned aspon na zaciatku, kde robis chybu. Skatulkujes a davas na fake spravanie. Ak by som tu mal profil ako 20tnik, zaslintala by si mozno, ale takto ked ho mam pravdivy, tak si sa zatriasla uz pri citani mojho prispevku a beres tympadom rady starsich ako nesprqvne. Takze moja "nespravna" rada pre teba je, nez trosku dospejes, skus ludi najprv spoznat a nedat na prvy pohlad a zaroven zacni od seba s tym, ze co ocakavas od druheho, to bud aj ty. Uvidis, ze sa ti zacne neskor darit... 😉
ak dobre rátam aspoň 6 stretnutí, to je max mesiac a 2 týždne, čiže to je podľa mňa jedno, či sa s ním vyspíš na druhom alebo po mesiaci na 6tom stretku no nie? 😉
Daný muž aj tak ťa zaradí do kategórie ,, zábavka,, keď stačí mu že ťa videl AŽ 6 krát kým si podľahla 😅
ale súhlasím že slušní muži budú skôr online na zoznamke verím žesi, zoznamko, kresťanstká zoznamka atď ako na Tinderi 😂
Dobré ohlasy som počula aj na Badoo 👍
Musíš to tým chlapom jasne dať najavo... že chceš vážny vzťah.... že ho chceš budovať na spoznávaní, priateľstve, láske a až potom sexe....on ten pravý sa na to chytí...nie sú všetci rovnakí
@naneta258 ja neviem určite ale viac ako 6 krát ísť na večeru/ kávu/prechádzku, veď keď niekoho vidíš 6 krát tak ho vôbec nemôžeš spoznať, to trvá mesiace...
Je to nezmysel premyslat nad tym, ze kedy.. Nikdy som to nechapal, nikdy to nepochopim ako to niekto moze riesit. Ked sa na to budes citit, pripadne obaja citit tak vtedy. Pre niekoho je to na 2-3hom rande a je to v pohode, pre niekoho je to po 2 mesiacoch a je to v pohode. Ver tomu, ze ked stretnes toho praveho tak uz na 2hom rande budes chciet aby bolo "vtedy" lebo sa ti budu klepat kolena z toho ake ma nazory a z toho ako vyzera ;) A mozes chodit 2 mesiace s nejakym nemastnym neslanym typkom a nikdy to na teba nepride.
@naneta258 urcite sa najde, ale takych co budu na teba vytvarat tlak v comkolvek a nebu chciet diskutovat o tom, co je prijemne tebe, takych musis nechat odist. mozno ich bude viac, tak sa ti zda, ze su taki vsetci. ale nie su. musis len viac pustit od seba nevhodnych, aby mohol prist vhodny. nepoddavaj sa tlaku, lebo ti klesne sebaucta, aj ked niekomu vyhovies pod tlakom, nebude ta mat za to rad, prave naopak, nebude si ta vazit. aj ked hovorit ti bude mozno nieco ine. ver nam zenam, ze spravny chlap netlaci, pocka, ak tlaci na teba, nie je to este tvoj spravny chlap.
To by som aj ja chcela vedieť....🤔
@naneta258 neboj tých až 6 stretnutí veľa mužov vydrží, sú zúfalí, teda väčšina😅
to čo ti píše tttbb je ale zavádzajúce, lebo ak sa ti hneď rozklepú kolená a nohavičky budú mokré hneď, tak to z teba hovoria len Hormóny, čiže nebudeš vnímať aký má dotyčný charakter len ťa bude fyzicky priťahovať , toto zvyčajne nekončí dlho trvajúcim vzťahom, lebo taký muž rovnako pôsobí na x iných žien a je si toho vedomý😉

ked tu budes zo seba vyzarovat, ze ineho k sebe nepustis, tak si takeho pritiahnes. musis mat seba na prvom miesta a sama seba si vazit.