icon

Kde nájsť kvalitný a cenovo dostupný matcha čaj?

ewellina
27. apr 2025

Kde kupujete kvalitný matcha čaj? Skúsila som na matchaday, ten bol super, ale je veľmi drahý. Lacnejšie vraj nie sú také kvalitné. Nemáte nejaký tip na kvalitný, resp. relatívne kvalitný matcha čaj, ktorý by nestál tak veľa?

sara07
27. apr 2025

skuste manutea.sk

ewellina
autor
27. apr 2025
@sara07

skuste manutea.sk

@sara07 Pozrela som tú stránku, je ich tam celkom dosť na výber. S ktorým bola najväčšia spokojnosť?

sara07
27. apr 2025
@ewellina

@sara07 Pozrela som tú stránku, je ich tam celkom dosť na výber. S ktorým bola najväčšia spokojnosť?

@ewellina neviem či tebe budu chutit, momentálne mám taky kompromis čaj moringa s matchou , lebo s tej čistej som bola ako veverka
maju aj male 10 g balenia vyskušaš čo ti sadne
ja beriem od nich aj detské aj ladové, čierne čaje aj kakao

ewellina
autor
27. apr 2025
@sara07

@ewellina neviem či tebe budu chutit, momentálne mám taky kompromis čaj moringa s matchou , lebo s tej čistej som bola ako veverka

@sara07 Ďakujem. Hľadám čistú matchu.

jullyeverest
30. jún 2025
@sara07

@sara07 čo znamená že ste bola jak veverka? :D

sara07
30. jún 2025
@jullyeverest

@sara07 čo znamená že ste bola jak veverka? :D

@jullyeverest akčná, rychla, plna energie až moc ... neviem videla si niekedy tu rychlost ako vybehne na strom veverička ?

jullyeverest
30. jún 2025
@sara07

@jullyeverest akčná, rychla, plna energie až moc ... neviem videla si niekedy tu rychlost ako vybehne na strom veverička ?

@sara07 videla, tiež ste tak rýchlo vybehla? 😁😁

sara07
30. jún 2025
@jullyeverest

@sara07 videla, tiež ste tak rýchlo vybehla? 😁😁

@jullyeverest nemala som daleko 😂