icon

Kde nájsť staré nažehľovačky ako od starkej?

2. feb 2025

Ahojte baby budem mega vďačná ak by ste mi niektorá vedeli poradiť. Neviete kde zoženiem staré nažehľovačky také ako používali naše starké? Sú akoby ,,vytlačené" na papieri na pečenie po ktorom z druhej strany žehličkou prechádzate a tá potlač sa otlačí na tričko. Na internete také už neviem nájsť tam všade nachádzam buď len vyšívané alebo také veľké nažehlovačky. Tieto ktoré myslím ja boli také maličke kvietky a maličke vzory. Dúfam že tu nájdem dakoho kto si ich ešte bude pamätať..

vanilkovazmrzka
2. feb 2025

No jedine na bazaroch

katica06
2. feb 2025

Nemáš aspoň foto? Moja starká nepoužívala žiadne nažehlovačky. Keď boli moje deti malé kupovala som taký ,, papier,, a sama doma vytlačila na tlačiarni motívy deťom podľa toho čo u nich práve fičalo

autor
2. feb 2025

@katica06 ano našla som to tu na koniku ale jedine tieto som nasla nikde inde to najst neviem a presne hladam ako tam vidis na obrazku take malicke kvietky.. byvali rozne vzory a to bolo normalne na papieri na pecenie akoby taka potlac. A mozem sa ta opytat kde si ty kupovala ten papier alebo ako sa to vola? Teoreticky by som tie kvetinky mohla vytlacit aj sama

sprjuska
2. feb 2025

Na aliexpresse maju rozne take tie papierove nazehlovacky