icon

Kde sa dá nakúpiť oblečenie na živnosť?

3. aug 2022

Ahojte , neviete nejakú stránku kde sa da nakúpiť na živnosť oblečenie ,kde vlastne tie čo predávajú oblečenie Npr saty chodia na tovar ? 🙂 vidím že to nieje alli a podobne .. chcela by som otvoriť živnosť a následne predávať na internete oblečenie

sashka22
3. aug 2022

Nerozmýšľala si nad vytvorením vlastnej značky? A dávať šiť krajčírke.

autor
3. aug 2022

@sashka22 to zas nie ..určite chcela by som už normálne nakúpiť len kde sa vlastne dostať a nakúpiť to asi žiaden predajca neprezradí kde a odkiaľ tovar berie 🙂

sashka22
3. aug 2022

S tým Ti žiaľ, neporadim lebo hotové nekupujem. Ale predávam značku, eshop aj strihy a zbytkovy materiál na výrobu. Iný eshop v rozličnej oblasti ma zamestnáva natoľko, že tento jeden eshop 'stojí'. Držím Ti palce v splnení Tvojho cieľa.

zobaka
3. aug 2022

vacsinou chodia do Turecka, alebo do Madarska, Polska po tovar a tu to predavaju

danica2711
4. aug 2022

a myslíš, že ťa to uživí? Podľa mňa je shitových e-shopov s lacnými handrami už viac než treba

sashabb
4. aug 2022

Aj v BA sú veľkosklady, no osobe by som do handier určite nešla. Treba si uvedomiť, že trh je presýtený, momentálne fungujú veľké shopy, ktoré vedia dať aj veľké zľavy. Potrebuješ mať tovar skladom, + musíš ho brať aj späť. Veľkú časť tvorí reklama atď.
Čiže ak oblečenie, tak niečo nové, tvoja tvorba, návrhy a hlavne výnimočnosť aby si sa uchytila.

antonia56
19. okt 2022

Ak by si chcela , tak ruším predajňu pánske a dámske oblečenie, a prípadne ti viem niečo potom poradiť ..😊

miamaria
19. okt 2022

Ptak v Polsku velkosklad

mejzik
23. okt 2023

Viem ze chodia do talianska,polska, do madarska na nakupy privezu obrovske mnozstvo tovaru a tu potom robia live na FB. urcite na tom zarabaju len sama. by si to nezvladla musis mat este 2,3 osobky co ti budu pomahat

rkshop
27. jan 2025

Vedeli by ste my poradit velkosklad obuvi. Chcela by som si otvorit obchodik s obuvou. Ďakujem

brkodlak420
Odpoveď bola odstránená
autor
27. jan 2025

@brkodlak420 Ďakujem krásne dnes ma to živí a napĺňa 🙂 ❤️👌

ywonnee
10. feb 2025

to je super, že ste to nevzdala. Ja tiež plánujem ale pre moletky. Dufam, že nájdem nejaký sklad kde nakupovať niečo pekne.

vera0123
18. mar 2025

Prosím ta môžeš mi napísať IP?