Kde sa dá objednať puzzle 1000 z vlastnej fotografie?
Ahojte! Neviete mi náhodou poradiť, kde sa dá objednať puzzle s minimálne 1000 dielikmi z vlastnej fotografie???
mhas ja som davala robit taketo puzzle na stranke uzisito.sk a som spokojna, dodrzali lehotu a puzzle su oki, teraz sa stratil jeden dielik tak im budem pisat ze ci ho dodaju ako maju napisane, zadarmo 😉
ano, na stranke uzisito je ponuka puzzle z foto. Dodrzia termin dodania, ak sa strati dielik su ochotny ho urobit a je to jedina firma na sk, ktora vyraba pekne v krabici puzzle (nie je to made in cina). Este aj krabica je pekne potlacena. Robia rozne velkosti.
ahojte, mne sa na tej stranke www.uzisito.sk neda vyhladat to puzzle..ako to mam najst???
Ano, robia vo fotolabe ale tie ich lacne puzzle su potlacane na bielom puzzle. Tie z uzisito, co pre nich robi slov. firma, ma pekne lepene foto na kartone pre puzzle. A maju aj hodnotnejsi obal, staci dat na krabicku maslu a netreba nejako specialne balit a mate darcek pre blizkych hotovy. Ja som bola urcite viac spokojna s tou firmou ako s nejakym fotolabom sice je to drahsie ale aspon je to kvalitnejsie.
Ahojte,chcem sa spýtať ako dlho trvá kým to pošlú (alebo dovezú).
A ešte ako mám na tej stránke uzisito odoslať foto???
Firma Venuspuzzle dodava DHL kurierom do 3 prac. dni, za par dni zacnu znova posielat aj na SK www.venuspuzzle.sk , zatial sa da pekne puzzle z vlastnej foto objednat u www.fotopuzzle.sk, u nich netusim aku dobu dodania maju. Uzisito to nepredavaju preto, lebo to prevzal fotopuzzle 🙂
ja mám s firmou venus puzzle perfektnú skúsenosť 😉 puzzle mi dodali v originál krabici s potlačou fotky 😉 objednávala som asi pred dvoma rokmi 😔
uz zase som nakupila, idu jesenne vecery, treba daco robit "uzitocne" 🙂 www.venuspuzzle.com/svk
Baby nejakú inú stránku na tých 1000 dielikov neviete? Zatiaľ som našla iba 120 na http://www.online-fotografie.sk/puzzle-z-fotky.html. Tá vaša už nefunguje 😒

mhas a v nejakom foto kde aj vyvolavaju fotky si nemozes skusim objednat? neskusala si? u nas v nr robia take puzzle v foto kde aj fotky robia 😉