Kde som stratila prsteň a ako ho nájsť?
Ahojte, stratila som zlaty prsteň s diamantom a neviem si to prestať vycitat ako môžem byt tak sprosta a stratit niečo takéto :( prehľadala som komplet cely byt, auto,.. naposledy som bola vo fitku a od vtedy viem že ten prsteň nemam. Tam sa nenašiel takze…. Kde mám ešte hľadať? 😭😭
no pokial ti muz koli tomu nedal ziadost o rozvod, tak si poplac a nabuduce davaj vacsi pozor na sperky 😉
Vo fitku si ho určite dala dole a buď odložila a máš vo veciach alebo ho niekto našiel /niekam zapadol. Choď do fitka a popros ich nech hľadajú s tebou hneď potom ako prehľadáš všetky veci, ktoré si so sebou mala.
@januska12323 bola som tam včera, bola som len na pase a tam nebol. A do šatne ma mimo cvicenia nepustili, vraj sa to upratuje kazdy večer a keby upratovačka niečo nasla tak to odovzdá …
Zabudla som zlatu retiazku vecer v skrinke vo wellnesse, druhy den som sa tam dovolala a hoci maju straty a nalezy, nebol tam, upratovacka si ho nechala.
Upratovačke si spravila deň ... a prístup, že ťa nepustili do šatne mi príde fakt ako veľká až podivná neochota. Môj muž tak zabudol v župane na hotely retiazku... občas si takto personál prilepší k platu...
Stratila som pred časom obrúčku, týždeň hľadala všade že úplne všade. Tu na fóre mi poradili modlitbu za stratené veci, a zafungovalo. Našiel muž v škatuli od topánok, nejak zo stola spadla do šklatule, a keď muž hľadal kus kartónu tak našiel. Poradila som aj mame, po 2t našla peňaženku s dokladmi a kartami
no autorka daj vedieť či ti tá modlitba zabrala. je to inak pozostatok pohanstva, vždy sa na tom v duchu smejem, že sa len vymenili postavičky a už je to k sv.Antonovi :D
Skoč do záložne ak máte v meste , opíš/ukaz fotku , ak niekto donesie , tak nech ti volajú…
Moj otec na svadbe stratil obrucku, hladala som v sale aj mimo a nenasla. Upratovacky samozrejme o nicom nevedia. Tiez mam za to,ze niekto z hosti ci personalu nasiel a kto sa prizna..... domnievam sa,ze to bude rovnaky pripad.
@zuzanapjat keď ho našla a zabudla oznámiť upratovačka tak sa už prsteň pravdepodobne nenájde, keď autorka zapotrošila doma ešte je šanca

cena diamantov je uz roky vo volnom pade - zachvilku sa ti hladat ani neoplati