Kde ste si dali vytlačiť vlastné vianočné pohľadnice?
Ahojte, chcem si dať vytlačiť vlastné vianočné pohľadnice, urobiť ich viem, len chcem poradiť kde ich mám dať vytlačiť. Tie, čo už máte skúsenosti, kde ste boli spokojné s kvalitou a cenou? Ďakujem za odpoveď 😉
@27nika ďakujem za srdiečko. ja som si kedysi dávala robiť, ale teraz už neviem, či v happyfote, alebo fotolabe, ale bola som spokojná. Normálny papier, ako býva na pohľadniciach, kvalita bola dobrá. Je to síce už nejaký ten rok, ale v happyfote si dávam robiť fotoknihy a aj kalendáre a som spokojná.
@27nika Aka otazka taka odpoved.Prepac,ze som sa dotkol Tvojho originalneho umeleckeho ega.Naozaj vyrobit vlastne pohladnice je famozne originalne a hlavne rentabilne.Dufam ,ze vsetci ocenia Tvoju originalitu a kreativitu.Niekedy ironia pomqha v triezvom uvazovani.Tiez poznam jednu Tvoju krajanku co mala taketo originalne napady.Tak vela zdaru pri realizacii.
@doly7 najpr si prečítaj moju otázka a potom pouvažuj či tvoja odpoveď bola na moju otázku a ak nemáš žiadnu skúsenosť a nevieš odpovedať k veci tak nekomentuj, veď odpovedať nemusíš na každú otázku, ktorú si prečítaš. Presne ty patriš k ľuďom, ktorý kazia úroveň celého fóra na MK.
@27nika tusim okolo 5 dni, Cewe je vlastne Fotolab, ale je tam moznost, vyzdvihnutia na predajni DM. Potom to ide cez ich kasu, niekedy su aj v tych zlavovych knizkach kupony na produkty fotolab, len to treba sledovat. ale pouzit kupon -10% atd.
Takze treba si stiahnut Softver http://www.dmfoto.sk/ postup je naozaj velmi jednoduchy: Na vrchnej liste je vyber produktov, medzi nimi su Fotopoladnice a otvori sa ti vyber, ci chces skladacie, alebo klasice, ja si davam robit Fotopohladnice klasik, sada 10ks od 10,99€ - su dalej na vyber 2 moznosti Easy (vsetky rovnake) alebo Vario (kazdu pohladnicu musis upravit zvlast).
Ja teraz cakam na vianocne fotky a tiez ich tam budem posielat, babky sa z toho velmi tesia 🙂
Super baby dik, zajtra to pokukam 🙂

Myslim,ze najlepsie to bude v tlaciarni,v potravinach zatial taketo sluzby neponukaju.Cenove ponuky telefonicky.Mala seria predrazena,velka asi nie je potrebna.Farebna kopirka a kvalitny fotopapier,je to napad mozno originalny,ale zbytocne narocny na realizaciu aj financie.Pre firmy ako zakazka absolutne nezaujimave.Asi to tiez poriesia len formou kvalitnej fotokopie z Tvojho originalu a to mozes spravit aj Ty.