icon

Kde ste si zohnali mačiatko?

26. apr 2023

Kde ste si zohnali mačiatko? Teda odkiaľ máte? Nechcem podporiť mnozitelov, a chcela by som mačičku od malička..

deti95060810
Odpoveď bola odstránená
jana0215
26. apr 2023

Tak potom ideálne hľadaj inzeráty, kde sú mačiatka zadarmo - tým sa väščinou zabehla mačička a nechcú mačence na zárobok. Obcas sa na dedine nestihne dat sterilizovať a už príde domov kotná.

Prípadne ak chceš konkrétnu rasu, tak jedine s papiermi, aby si sa vyhla množiteľom.

jana0215
26. apr 2023

Ak si z BB, tak sa nám u babky akurát 2 narodili. 🙂

panizima
26. apr 2023

My máme najdusika

liz_lemon
26. apr 2023

mackySOS

queeninthenorth
26. apr 2023

Kukni občianske združenia na FB ako OZ žilinské labky, občianske združenie opustené macky a pod. 😊

mima1608
26. apr 2023

My máme jednu od rodiny, ktorým sa mačiatka narodili neplánovane - nepredávali, darovali. Jednu máme z ulice a dve z útulku. Okrem tej prvej to neboli už celkom mačiatka, mali pol roka, ten z ulice rok, ale navykli si pekne ☺️

mirkava
26. apr 2023

Prišlo ku nám samé 😊

syslik81
26. apr 2023

skus utulky ... maju aj maciatka .. budu radi ak im najdu domov.. ja am moju kozu darovanu -chceli ju dat do utulku ale mala uz rok a prisernu povahu - ustrachana zo zivota ..no zvykla si .. stale je svojska ale aj tak ju lubiome

peter0123
26. apr 2023

Máme, radi darujeme do dobrých rúk

pepek11
26. apr 2023

Z ulice, zachránili sme ho.

michaela329
26. apr 2023

Jedného som zachránila pred utopenim a ďalšie 4 si nás našli. Daj šancu tým nechceným, su vďačné. Obvykle sa stačí popýtať v okolí, na FB market place. My sme mačičky nechali raz porodiť a potom sterilizácia. Všetky maciatka sme zadarmo rozdali. Určite sa v tvojom okolí niekto nájde.

daniela2202
26. apr 2023

Mačky sa teraz honcujú hlava nehlava.... predbehni dediny a opýtaj sa 😁🐱🐈