icon

Kde vytlačiť fotky lacno a kvalitne?

mara2010
31. okt 2024

Ahojte chcem si dat vytlačiť veľa fotiek viete poradiť kde to robia za rozumnú cenu ci radšej cez internet?

vevebono
31. okt 2024

Ja si dávam online tlačiť. Roky rokúce z tej istej stránky a za mňa veľká spokojnosť

vkatush
1. nov 2024

Ja si dávam cez empik so zľavovým kódom (každý druhý mesiac majú) a ešte k tomu cez tipli, nech mi niečo vráti.

Akurát som dávala cez 1200 fotiek. Mala som platiť vyše 130 eur, nakoniec ma to vyšlo za nejakých 55 tuším 😂

evcagabi
1. nov 2024

@vkatush ahoj, prvykrat som si aj ja dala u nich a bola som spokojna. Kde najdem ten zlavovy kod, prosim? 🙂 chodi to na mail ci ako?

unicornlady
1. nov 2024

Ja dávam na bontia.sk Páči sa mi, že sa tam dajú fotky upraviť (vylepšiť farby)

svokrinjazykmonika
1. nov 2024

@mara2010 cez empik foto

vkatush
1. nov 2024

@evcagabi ja dávam "influencerské",.stále si počkám , kým sú a tak objednávam. Sledujem tuším 2 baby, ktoré stále dávajú, tak každý druhý mesiac, niekedy aj každý. Akurát jeden bol do 31.10. Určite bude na december kód, možno už aj koncom novembra.

Veľa influencerov s nimi má spoluprácu a dávajú. Niekedy je to 40-45%, teraz bolo dokonca 55%.

evcagabi
1. nov 2024

@vkatush prosim, a ktoreho mam zacat sledovat? 🙂 lebo uz sa mi kopia v tel dalsie fotky malej 😅

vkatush
1. nov 2024

@evcagabi ja dávam podľa klaudi_rimka. Ona to potom dáva aj do highlightov, aby si si to nestratila, keď chceš neskôr 😊

evcagabi
1. nov 2024

@vkatush dakujem ❤️

vkatush
8. nov 2024
evcagabi
8. nov 2024

@vkatush super, dakujem 😊😊😊