icon

Kde zaparkovať vo Viedni?

mia27
17. nov 2013

Ahojte! Chceli by sme s manzelom nakuknut na Vinaocne trhy vo Viedni a zvazujeme, ze pojdeme autom. Nikdy sme tam este autom neboli. Nevie mi niekto poradit, kde by bolo mozne zaparkovat zadarmo (cca na 6-7 hodin), aj ked dalej od centra a trochu nas nasmerovat na metro a smer centrum (ulica)? Velmi pekne dakujem. 🙂

mima4
17. nov 2013

@mia27 cez vikend nie je problem, cez tyzden sa kupuju parkovacie listky a mozes parkovat asi iba 2 hodky.
Takze jednoznacne ist cez vikend, parkovanie sa neplati 🙂

mia27
autor
17. nov 2013

mima4, akoze uplne vsade?Aj v centre? Hoci su trhy?

caoli
17. nov 2013

@mia27 my parkujeme najčastejšie v uličkách za radnicou, keď nie sú trhy. je tam miesto vždy, ešte sa nestalo, že by sme nezaparkovali. cez víkend sa neplatí a je to blízko všade - do centra, na Mariahilfer, k dómu, proste veľmi dobré miesto. ale ako je to v týchto dňoch, neviem posúdiť, neboli sme. ale v dosahu takých 15 min. chôdze je možností veľa. možno bude chvíľu treba krúžiť, ale isto nájdete

mia27
autor
17. nov 2013

@mima4 akoze uplne vsade?Aj v centre? Hoci su trhy?

mia27
autor
17. nov 2013

@caoli dakujem 🙂

mima4
17. nov 2013

@mia27 áno, aj v centre, pravdaze parkovacie miesta mesta, nie sukromne.
Za radnicou tiez odporucam.

mia27
autor
17. nov 2013

@mima4 dakujem 🙂 tesim sa

mima4
17. nov 2013

@mia27 už začali trhy? 🙂

mia27
autor
17. nov 2013

@mima4 myslim, ze od 30.ho. Ja sa len tak popredu pytam, v ramci planovania 🙂

mia27
autor
17. nov 2013

@mima4 aha, prave som sa docitala, ze uz odvcera 😀

mima4
17. nov 2013

@mia27 určite sa oplati ist 🙂 bratislavske trhy su oproti tym viedenskym šuvix 😉
Ale tento rok sa chystam aj na tie bratislavske 😀 kedze v centre mam momentalne nejake aktivity 😉

mirage
17. nov 2013

Ja neodporucam ist v sobotu pred Vianocami, strasny natresk..

mia27
autor
26. dec 2013

Tak, boli sme (14.12.) a nezaparkovali sme, okolo radnice ludia parkovali tymi najnevymyslenejsimi sposobmi 😨
Po tristvrte hodine hladania miesta sme nasli podzemnu garaz za 4e na hodku..ach jo. ale bolo tam pekne 🙂

majka1144
31. mar 2015

Ahojte plánujem ísť o 2 týždne do Viedňe, ideme autom a nevieme kde zaparkovať. Prečítala som si túto diskusiu a preto sa chcem spýtať či by ste mi nenapísali konkrétne ulicu pri tej radnici.
Ďakujem

sobicatko
16. sep 2016

Ahojte, chcem sa spýtať, zajtra ideme do Viedne autom (Smer schonbrunn a kunsthistorishes museum), či je zajtra zadarmo parking a či je obmedzený (na tie dve hodky), alebo je to frei ...prípadne máte nejaké typy na lacné parkovanie vo Viedni? ĎakUJEM