Keby to nechcem bez nejakého popisu, tak dam inú fotku.
tiež si myslím, že v kvetinárstve, ak požiadaš, ozaj čo znamená tá skratka?
@elenka.k to vážne? v 2024 kedy s internetom človek chodí aj na hajzel a angličtinu vedia deti lepšie než slovenčinu, sa spýtaš čo znamená skratka "mrs" na kytici červených ruží s prsteňom? 🙈😂😂😂
@zuzanka.zuzu čo je na tom - nie každý vie anglicky. ona vie možno kopec iných vecí čo ty nie ...
@biba_18
@sissy27 ďakujem za vysvetlenie ...
@zuzanka.zuzu wtf? vážne, som si myslela, že nadpis je v slovenčine ..... a chce ju požiadať o let na Mars !!!
blbí lidí, takí lidí ....
@biba_18 jasné, určite to nevidela v žiadnom filme, v žiadnom memečku, v žiadnom výklade v obchode, chodí s klapkami na očiach a nevie použiť googel 😎
@zuzanka.zuzu predstav si nie, nevidela som to nikde, teraz prvýkrát
nechodím s klapkami ale zase ani nie do zahraničia .... / Amerika, Anglicko .... /
a predstav si viem použiť google
A mimochodom, čo ty do mňa podpichuješ ???
Na Slovensku - po Slovenský
@zuzanka.zuzu a čo ty vieš? ja memečka nepozerám, ani výklady ani romantické filmy, kebyže viem taliansky a nie anglicky, tiež neviem o čom to je ...
Ďakujem za názory. Ale nejdem to kupovať Vám, ale svojej partnerke. Ktorej sa mimochodom páčia takéto gestá. To, že sa to Vám nepáči, ma úprimne nezaujima..
A ani som sa nepýtal na názor. Iba ma zaujímalo, kde sa dá také niečo zohnať.
ok, ale aspoň zmeň farby, červená - jemne ružová, alebo jemná fialová
Ozaj, môžeš byť aj milší.
Sme ženy a vieme, čo sa nám páči a čo nie, gesto je to ok, ak sa jej také páči, ale farbu zmeň, al. na krémovú, nie bielu
@elenka.k a čo je na tom, čo som napísal nemilé? Veď je to pravda. Nejdem to kupovať ani jednej z vás. Myslím, že som to napísal veľmi slušne.
A ani som sa nepýtal na názor.....
Ja by som veru také, tiež nechcela, no aspoň s tým nadpisom nie
Moja žena ale áno. 😀 otázka je myslím že jasná. Ale ok.
ok,
- skôr tam do kytice, daj reálnu krabičku s prsteňom ..... Ale ok.
Mne by sa viac páčila kytica a v nej strčený macko s prsteňom. Neviem z čoho je nápis ale ak to má byť na ružiach prilepené radšej daj len kyticu. A prsteň do ruky.
@januska12323 Macko s prsteňom? 😀 Máš 18?
V každom lepšom kvetinárstve ti budú vedieť niečo podobné spraviť, pekný nápad 😊.
Nahodou,mne sa to paci :D

bez toho hrozného nápisu ti to spravia v ktoromkoľvek kvetinárstve.