Kde zohnať príslušenstvo na iPhone bez iStore?
Ahojte dostala som iphone 15 novy , kryt taky basic a sklo som dostala k tomu ale kde kupot dalsie kryty nejake zaujimavejsie, kryt na fotaky, adapter na nabijanie?
Odporucanie typu temu ali a pod neprosim nepodporujem to, iStore mam daleko, do obchodov sa nemam moznost teraz dostat dakujdm
Nič take nepoužívam ..jedine čo si vždy kúpim je kvalitný obal na iPhone aby chránil aj prednú stranu a keď obal dobre sedí netreba ani sklo .iPhone mávam roky a vždy ho ešte posuniem ďalej v perfektnom stave
Kryt mame z mobilfoxu, sklicko z bezneho mobiloveho obchodu v strede OC a adapter tusim datart. Proste bezne elektro.
@mirka414 ako si prisla na to ze ked je dobry obal netreba sklicko? Ved to ti chrani mobil napr aj v kabelke aby sa neposkriabal od inych predmetov. Ako ho ochrani kryt ked sa displej bude skrabat napr o kluce alebo zips na penazenke?
@really8 ved pise, ze ma dobry obal... ja tiez uz roky pouzivam iphone, ktory nema ani sklicko ani kryt, iba zasuvaci kozeny obal. Nic mu nie je, ziadne skrabance, pukliny, suchance... nic. A mam iba ten obal.
Bh case, alebo na sashe rozne kozenne atd. Ja mam vsetko z istoru ale ako kocky vyssie alza, nay maju tiez prislusenstvo.
Ja mam obaly z ali, najma teda kvoli krytke na zadnej kamere. Mam aj sklo nalepene, tak napr mne padol mobil a cele ochranne sklo puklo, sklo mobilu nie, ci by ostalo cele aj bez toho nvm. Ja som radsej zato si to dat ako nedat a potom menit sklo za nvm kolko €
@simsalabim No mne mobil vacsinou vypadne z ruk, ked s nim nieco robim- cize nie je v ziadnom kozenom obale. Mat ochranne sklo a kryt je podla mna zaklad, ale kazdy ako uzna za vhodne.
@simsalabim aha ok ak taky zasuvaci tak to je ine. To ma nenapadlo. Ale ak ti spadne mobil z ruky pri telefonovani nemas ziadnu ochranu. Ved to sklicko je najmensia investicia uz.
@bytc20
@really8 mne veci z ruk zatial nastastie nepadaju. Mobil mi za desatrocie spadol mozno raz-2x... ale mate pravdu, ze sa ludia okolo mna cuduju, ze nemam vselijake ochranne one... ale vsetkym vravim, ze mne veci z ruk nepadaju 🙂 A mozno je to aj tym, ze na mobile nevisim kade chodim...vytaihnem ho vtedy, ked ho na nieco potrebujem (nie ceknut socialnu siet, ale zaplatit pri pokladni alebo parkovne, odpovedat na hovor a tak, dhsie ho v ruke drzim skor iba doma a to sedim.
@mirka414 chcem ho ochranit co najviac
Posledny iphone mi vydrzal v perfektnom stave 8 rokov
Nepadaju mi veci to neznamena ze si nemozem telefon ochranit najviac ako to ide
Mam aj male dieta
@simsalabim tak to si stastna zena. Ja som gramblava a mam pocit ze po porode este viac😀 mam male deti a rychlo chcem odfotit nieco co robia sekundu tak potrebujem vybrat z vrecka a fotit a nie este z obalu. A to nehovorim kolkokrat im spadol ked ho nasli niekde polozeny a uz im ruky podaval.
@simsalabim nepomôže ti ani dobrý obal ani dobre sklo,keď padne nešťastne. Napr takto
Z Alzy, alebo istore zo stranky
Ahojte, hlavne chranit telefón aj zvnútra. Nie len z vonka krytom. To píšem na margo toho adaptéru. Vždy kupuj v overenom elektre/predajni. Ja kupujem v iStores alebo v Nay, na Alze a značku Apple. Mám 2 adaptéry, jeden na tablet a jeden na iPhone a som s nimi mega spokojná. Nabíjam si ním aj elektronickú cigaretu a slúchadla. Samozrejme sa dajú zohnať aj lacnejšie alternatívy ale vždy dávať pozor aby to bol certifikovaný výrobok. Lacnejšie adaptéry od pofidernych značiek môžu veľmi ľahko telefónu ublížiť a oprava stojí ťažké prachy, ak je vôbec možná...
@lenkasarka tak ako pisem, mne mobil z ruky nepada a preto ja osobne okrem obalu nepouzivam nic a preto aj viem pochopit, ked niekto tiez nepouziva okrem obalu nic. Mam ho od roku 2017 a nic, vobec nic mu nie je. Ale rovnako chapem, ked niekto tieto veci potrebuje. Ja som iba reagovala na to, ked
@really8 pisala pre @mirka414 , ze sa v kabelke urcite poskriabe od klucov a zipsov. Ja nikoho nepresviedcam, ze ochranne prvky nepotrebuje.
@simsalabim jasne ja chapem. Mne tak nešťastne padol na hranu,keď som nim chcela v obchode zaplatiť. Nevadí stava sa.
@simsalabim Tak to si stastna osoba 😃 Ja mam extremne suche ruky a mobil bez krytu sa mi klze neskutocne 🙈 Cize u mna by to bola otazka par dni 😅
@really8 ja pouzivam kryt catalyst a tam nepotrebujem extra sklo, resp ani nema byt - ono je totiz tzv. 360* ochrana.
Autorka: neviem ake extra prislusenstvo potrebujes, ja osobne kupujem catalyst waterproof case, plus ked idem na vodu tak mam este taku “bojku” ktora zabrani potopeniu telefonu a adapter original apple.
Obycajny obal aj z Ali … mala som uzasny orginal ale uz ho nerobia. Nabijacky len orginaly. Outdoor catalyst … stoji sice dost, ale prezije aj More a piesok
@olimuc vdaka ali a pod nepodporujem
Tak úprimne ja objednávam Aliexpress Shein ale najviac topka je mobilFox aj keď majú otrasný servis (komunikácia) asi po 2 rokoch sa mi začala šúpať a vyreklamovali mi ho ale dopísať sa tam je problém. Ochranné Sklíčko kupujem klasika z Aliexpress u to ma asi každý obchod na Slovensku z činy a dobrý je aj Applecase.. nabíjačky len originál.
@sandrasstini podla mna oplati … ano aj bezne, ale hlavne v lete ale nie stale
@sandrasstini za mna sa oplati. A mam ho tam cely cas, to je pointa, nemas ten telefon odtial vyberat kym netreba, zbytocne to moze narusit jeho odolnost. Uznavam, ze nie je uplne atraktivny, ale ucel plni na 100%. A k cene - ked uz dam +- 1000€ za telefon, tak mam aj 100€ na naozaj kvalitny kryt.
Len si vyber spravny model krytu, lebo maju aj take co su len proti narazu (tam musis dokupit sklo). Waterproof je ten s komplet ochranou.
@sissy27 dakujem ti!
@sandrasstini za malicko 🙂 este lifeproof fre pozri, tie su tiez vyborne a komplet ochrana, aj vyzeraju lepsie ako catalyst

Tak mozes skusit> alza,planeo,nay,amazon,ebay.....