icon

Keď do vzťahu vstúpi tretia osoba

zaburiatko
10. jan 2011

Keď vzťah ohrozuje tretia osoba

zaburiatko
autor
10. jan 2011

Mate s tymto niekto skusenost?

grettka
10. jan 2011

popis blizsie...

danielik79
10. jan 2011

@zaburiatko ale nenapísala si o tom skoro nič .Napíš o tom niečo.

zaburiatko
autor
11. jan 2011

do nasho vztahu sa zacala vtierat tretia osoba, zenska, ktora chce ulovit mojho chlapa. neviem co robit.

aero
11. jan 2011

nič - nerob nič , nasilu ho neudržíš , ked chce podvedie ťa hned za rohom ...
a možno , či to nieje len tvoja veľká žiarlivosť
ja , píšem za seba určite by som to neriešila : ked ťa bude chcieť podviesť - nezastavíš ho a
určite by som sa preto netrápila , ale bud taká , aby túžil byť s tebou , aby sa tešil na vaše stretnutia , na stretnutia s TEBOU 😉 nie s inou

danielik79
11. jan 2011

@zaburiatko aero má pravdu tak aby sa cítil s tebou príjemne a aby sa tešil na teba a nie mu vytýkať.

grettka
12. jan 2011

zaburiatko, ale co znamena, ze chce ho ulovit? mas dokaz?
ako si to zistila? akym sposobom sa sprava, ci vtiera? popis blizsie
lebo ak su to len tvoje v hlave vykonstruovane predstavy, tak to je tazke..

inak suhlasim s aero, napisala to vystizne..

zaburiatko
autor
12. jan 2011

viem len, ze sa kamaratia. dokazy nemam. fakt je to asi iba moja domyslavost.

zaburiatko
autor
12. jan 2011

@aero dakujem Ti. asi potrebujem pocut triezvy zensky pohlad. ja ho mam teraz asi dost zastrety. ja viem, nasilu nic nejde. a cim clovek viacej chce, tym je to horsie.
dolezite je, ze mi dava velmi pocitit, ze ma lubi, a ze ja som ta prava pre neho.

grettka
12. jan 2011

zaburiatko, to ze sa kamaratia nemusi nic znamenat 😉 hlavne tu svoju ziarlivost trosku krot, lebo ked sa zenska fantazia pusti na plne obratky je zle! ta fantazia byva horsia nez skutocnost...
podstatne je, ze priatel ti dava najavo, ze si ta prava 🙂

zaburiatko
autor
12. jan 2011

@grettka hej, dava mi to pocitit. to je pre mna to podstatne teraz.
jaj baby, dakujem.

aero
12. jan 2011

@zaburiatko - som veľmi rada , že si to pochopila ....
veľa záleží aj od tvojej psychiky , ako si spokojná so svojím "ja"
veľa šťastia ... 😉

nika251
13. jan 2011

@zaburiatko - ak je medzi vami vztah v ktorom sa dost rozpravate, asi by som mu otvorene povedala ze ma to znepokojuje a uviedla by som mu pripad, kedy by som si napr. ja nasla velmi dobreho kamarata z ktoreho by on mal pocit ze ma chce zbalit. A spytala by som sa ho na rovinu ako by reagoval. Moj MM by to pochopil a myslim ze by to priatelstvo trosicku schladil. . Mozno by som ju pozvala k nam na kavu. Ak ho chce zbalit- ukazala by som jej za nam je spolu dobre. Ziadne vtieranie, ziadne prilisne maznanie, bozkavanie ci liepanie sa na partnera, len by som sa spravala ako sebavedoma, pohodova domaca pani. Ale den pred tym ako by som ju pozvala k nam, by som partnera ,, na rukach nosila aby pocas navstevy ziaril od lasky,, 😀 😀 😀 😀 .

tecko28
14. jan 2011

Drahe damy a hlavne zaburiatko, dovolim si uviest zopar svojich domienok na zamyslenie:
-Ta tretia osoba sa s tvojim drahym moze poznat ovela dlhsie ako ty a mozno len jej nesmelost, alebo to, ze bola v dobe ich prveho stretnutia v inom vztahu mohlo sposobit, ze dnes sa ty hrdis tym, ze si jeho priatelka. Mozno bolo medzi nimi vzdy pevne puto, ktore si ani ty neroztrhla, co samozrejme neznamena, ze ta nema rad. Skus sa zamysliet aj nad tym ako a cim si dokazes svoju polovicku udrzat a ci prave teraz pouzivas tie spravne "paky" a nie je s tebou len koli lutosti, alebo nebodaj citovemu vydieraniu. Skus mu navrhnut spolocny zivot, opytaj sa ako vazne to s tebou mysli, netlac na pilu, ale nech sa chlapec vyjadri. Mozno je vas vztah uz tak dlhy, ze je "prechodeny", takze ak ste spolu dlhdie a mlady pan nechce rodinu, asi tam nieco chyba a to si doplna u tej druhej. Kazdopadne, obe ste len obete a rozhodnut to musi on. Neobvinuj tu druhu, lebo ona zaiste trpi rovnako ako ty. A maj svoju hrdost, musis sa mu prosit o priazen? Ked vies nieco o nejakej druhej , tak ho skus poslat do kelu co to urobi, ak si ty ta vyvolena, tak za tebou polezie na kolenach a potom uz nebudes musiet nic riesit a pride happyend

dorothy77
20. jan 2011

@zaburiatko ahoj, mala som podobny "problem", len s tym rozdielom, ze ma vtedajsi priatel s nou aj podviedol 😒 ☹ tieto "kamaratstva" medzi muzom a zenou su vzdy na tenkom lade. Ale uz je to nastastie minulost 🙂 😉

zaburiatko
autor
20. jan 2011

@dorothy77 odpustila si mu?

dorothy77
20. jan 2011

@zaburiatko nie, to sa nedalo, lebo aj ked mi tvrdil ze to bola jednorazovka, mala som to stale pred ocami a uz som mu nedokazala verit 😒 a dovera znamena vela vo vztahu. Ked to chlap spravi raz, preco by neurobil znova a na co je taky vztah. Neviem, kazda sme ina, ja som uz s nim potom nemohla byt dalej. Teraz sa mi rysuje nieco nove juchuuu 🙂 🙂 🙂

risiacik
20. jan 2011

ahoj zaburiatko, je to smutné, ale stáva sa to, ☹ , tiež mám skúsenosť ako dorothy, neverím na kamarátsvo, nemyslím však na obyčajné ale na také bližšie, tiež som tomu svojmu verila a znovu verila až kým môj pohár trpezlivosti pretiekol, lebo nakoniec som sa dozvedela že to s tou druhou už ťahal pred nami, ale zas mááš ozaj dôkaz že má inú?