Keď je duša chorá, ochorie aj telo. Veríte tomu?
Čo si o tom myslite? Zdá sa mi že odkedy si prechádzam ťažším životným obdobím pridružili sa mi aj zdravotne ťažkosti. Deje sa to aj vam ?
Áno, verím tomu. Ale zase, na druhej strane, ja som napríklad psychicky v pohode a napriek tomu už asi mesiac mám stále nejaké zdravotné problémy, jeden skončí, ďalší začne... Čiže nespoliehaj sa na to, že akonáhle budeš v pohode, všetky tvoje zdravotné problémy zmiznú.
Áno…prišla som o dvoch členov rodiny práve preto, že si privodili vážne choroby kvôli psychickým problémom…
Tak to bude náročnejšie nakoľko viem že v sebe musím spracovať niečo čo môže trvať aj rok…
V zdravom tele zdravý duch. to sa hovorí odjakživa a je to veľká pravda. Ak som psychicky na dne tak sa mi len ťažko vstáva z postele a pomaly sa pridružia choroby. Ak sa z ničoho nič objaví nejaká fyzická choroba tak sa častom dostaví z toho aj stres a depresia lebo to ochorenie trvá dlho. Všetko na seba nadväzuje
Keď mi ochorela mama, dostala som silne migrény, s poruchou reci a poruchou videnia, neustle zvysena teplota...
Takze ano, da sa ochoriet
Ano, skoncilo.
V tej dobe som bola na rodičovskej dovolenke.
Po smrti mami som nastúpila do práce, začala som behať a vtedy to skončilo.
Som maximálne zaneprázdnená, takže nemám čas sa trápiť.
Čo viac ,bola som permanentne chorá ako chrípka nevládala som sa hýbať,celý svet bol tmavý ,našťastie som bola mladá ,mala dieťa ktoré bolo veselé a zdravé,ale plakavala som dlhé roky za tým človekom

Áno verím.