icon

Kedy Packeta doručuje balíky?

natalifatali
10. jún 2025

Do kedy doručujú balík? 12:10 bolo v appke napísané ze dnes mi doručia balík a je uz 16:05 a stale nic.

jaskolka
10. jún 2025

@natalifatali niekedy to je aj neskôr,mne minule prišla správa okolo piatej

petush21
10. jún 2025

mne prišla sms už po tom ako obchod, kde je zásielkovňa, zatvoril, na ďalší deň som sa dozvedela že kuriér meškal a doniesol balíky tesne pred zatvorením, tak ich síce pobočka prebrala ale vydať ich mohla až na ďalší deň

natalifatali
autor
10. jún 2025

tak dúfam ze mi pride balík dnes, sa mi este nestalo žeby takto dlho som čakala, vzdy okolo 12-14 som ho mala.

janai1
10. jún 2025
@natalifatali

tak dúfam ze mi pride balík dnes, sa mi este nestalo žeby takto dlho som čakala, vzdy okolo 12-14 som ho mala.

@natalifatali ved otvor sledovanie a pozri si kde je kuriér aktuálne a očakávaný čas doručenia

mk1111111111
10. jún 2025

Celkom nechapem otazke. Ved, kazdemu inokedy. Ma xy balikov, jednemu doruci rano, inemu neskoro poobede.

natalifatali
autor
10. jún 2025
@janai1

@natalifatali ved otvor sledovanie a pozri si kde je kuriér aktuálne a očakávaný čas doručenia

@janai1 nepíše mi tam presne že kedy len bolo napísané ze ju dnes doručia. A stale nic neprišlo

natalifatali
autor
10. jún 2025
@mk1111111111

Celkom nechapem otazke. Ved, kazdemu inokedy. Ma xy balikov, jednemu doruci rano, inemu neskoro poobede.

@mk1111111111 že do kedy najneskôr doručujú balík. Či do 18 alebo 20 atď

biba_18
10. jún 2025

tak takto. pokiaľ má kurier toľko balíkov že by sa musel 2 x vrátiť na depo - tak sa nevráti. teda niektoré výdajne musí v ten deň vynechať…

janai1
10. jún 2025
@natalifatali

@janai1 nepíše mi tam presne že kedy len bolo napísané ze ju dnes doručia. A stale nic neprišlo

@natalifatali a zadala si aj pin? jedine teda žeby všetci kuriéri nemali GPS ale mne keď packeta doručuje tak vždy pozerám na mape kde je kuriér lebo sme mali takého experta co nikdy nevolal, len sedel v aute pred vchodom a označoval si balíky ako nemožné doručiť 😂

natalifatali
autor
10. jún 2025
@janai1

@natalifatali a zadala si aj pin? jedine teda žeby všetci kuriéri nemali GPS ale mne keď packeta doručuje tak vždy pozerám na mape kde je kuriér lebo sme mali takého experta co nikdy nevolal, len sedel v aute pred vchodom a označoval si balíky ako nemožné doručiť 😂

@janai1 až teraz prišla SMS, dakujem za odpovede