icon

Kedy sa oplatí ísť na poľské trhy?

tridi
14. okt 2016

ahojte, nemate skusenosti s nedelnymi trhmi v polsku? oplati sa ist, ci radsej v sobotu.....

kaja014
14. okt 2016

@tridi čo ja viem, v poľskú sú trhy vacdinou v sobotu🙂 aspon v nowom targu vždy štvrtky a soboty a oplatí sa ísť, ja som bola síce v lete a našla som super veci,no teraz vraj trh presťahovali a vynovili,niekde na nové miesto v Targu

ludkaj100
14. okt 2016

@tridi na trh sa oplati ist
@kaja014 a odkedy ho prestahivali uz je v stvrtok, sobotu a nedelu 😉

tridi
autor
14. okt 2016

@ludkaj100 dakujem tak zajdem a snad bude dostatok stankov aj v nedelu 🙂

ludkaj100
14. okt 2016

@tridi je ich tam tolko ze i keby polovica nebola tak mas co robit aby si ich presla 😉

anezka357
15. okt 2016

V novom targu som bola ale mala som pocit ze v jablonke je vacsi vyber, ale zalezi asi podla toho o co mate zaujem ;)

tridi
autor
15. okt 2016

@anezka357 idem len tak popozerat,.... nemam presne v plane nic konkretne..... a soboty su tam davy kedze je pred 1 novembrom

tridi
autor
16. okt 2016

taaak v nedelu do polska na trhy ani naaapad, sice kupila som vsetko co mi trebalo ale nabuduce isto pojdem uz len v sobotu

ikonica
16. okt 2016

@tridi preco?

tridi
autor
16. okt 2016

vecsi vyber v sobotu 🙂 🙂 dnes auto burza tak o tolko menej miesta,.... ceny sviecok, 3* drahsie ako v Leklerku tam sme nakupili za babku, ale inac pohoda ak potrebujes vyberies ale pre atmosferu trhov radsej sobota aspon pre mna

ikonica
16. okt 2016

ok diky.. my chodime vacsinou v sobotu do Noweho Targu ale este som nebola odkedy to tam posunuli a vynovili...

tridi
autor
16. okt 2016

miesto kde su nove trhy je velmi pekne, beton, ziadnaclapkanica,...prijemne posedenie na jedenie odporucam 🙂

ikonica
16. okt 2016

chystame sa niekedy v novembri 😉